«Και εγώ δεν ξέρω αν του χρόνου θα κάνω πρωινή ζώνη...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του ΑΝΤ1

Τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό του μέλλον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Και εγώ δεν ξέρω αν του χρόνου θα κάνω πρωινή ζώνη...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του ΑΝΤ1

Το ζήτημα που απασχολεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε σήμερα Πέμπτη 26/10 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας. Συγκεκριμένα, έχει ειπωθεί πως ο παρουσιαστής μετά το τέλος του συμβολαίου του με το σταθμό του Αμαρουσίου το καλοκαίρι, πρόκειται να μετακομίσει στο MEGA και να αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Μπορεί να μην έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, ωστόσο οι δηλώσεις που κάνει βάζουν "λάδι στην φωτιά". Μάλιστα, τις δηλώσεις που έκανε το πρωί στην ραδιοφωνική του εκπομπή, έγιναν θέμα συζήτησης στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις αυτές επίσης, στάθηκαν ως αφορμή για να αποκαλύψει ο Γιώργος Λιάγκας πως μπορεί και ο ίδιος να μην είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον ΑΝΤ1

«Το ανακινεί το θέμα γιατί όταν υπάρχει ένα δημοσίευμα, αν θες μιλάς αν θες ποιείς την νήσσαν. Δεν τον υποχρέωσε κανένας να απαντήσει για το δημοσίευμα αυτό», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Εγώ τον Γρηγόρη τον εκτιμώ επαγγελματικά κι εκείνος με εκτιμά. Το ότι μπορεί να έχουμε διαφωνίες στην προσέγγιση θεμάτων είναι άλλο θέμα. Ενήλικες άνθρωποι είμαστε. Μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι "ναι μπορεί κάποια στιγμή…" Και του είπα με αγάπη τη γνώμη μου, όχι γιατί εγώ είμαι εδώ στην πρωινή ζώνη, μπορεί να φύγω εγώ και να έρθει αυτός εδώ, δεν έχει να κάνει. Γιατί κι εγώ δεν ξέρω αν του χρόνου θα κάνω πρωινή ζώνη, μην το θεωρούμε κι αυτό δεδομένο. Άλλο είναι το θέμα.

Εγώ αν ήμουν Γρηγόρης, έχοντας δύο πετυχημένα πράγματα στα δυο μου χέρια ένα late night κι ένα παιχνίδι τρένο, δεν θα τα άφηνα τώρα για να κάνω πρωινή ζώνη. Τώρα τι θα κάνει ο Γρηγόρης είναι άλλο. Συνήθως, αυτό που σου πετυχαίνει δεν έχεις λόγο να το αφήσεις και να πας να δοκιμάσεις κάτι άλλο που μπορεί να μην σου πετύχει».

Νωρίτερα στο ίδιο βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε έκκληση στα τηλεοπτικά κανάλια να μην τον παίζουν - δείτε το λόγο που τον έκανε έξαλλο.