Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για την κόρη της, Ολίβια - Μια λεπτομέρεια που αγνοήσαμε

Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε δωμάτιο

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, Μαίρη Συνατσάκη, αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για την κόρη της, Ολίβια, που είναι καρπός του έρωτά της με το δημοφιλή τραγουδιστή, Ίαν Στρατή, σε βίντεο της στο κανάλι της στο Youtube, το οποίο λίγοι παρατηρήσαμε.

Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για την κόρη της

Μάλιστα, η επιχειρηματίας ξεκίνησε αποκαλύπτοντας πως η Ολίβια εδώ και λίγο καιρό περπατάει. Βασικά, η ίδια χαρακτηριστικά, σημείωσε, ότι η μικρή "περπατουλάει", και για αυτό το λόγο χάρισε το τραπεζάκι του σαλονιού της στην αδερφή της Αλίκη, καθώς είχε πολλές γωνίες, και το παιδάκι συνηθίζει να εξερευνά όλο το σπίτι.

Δείτε επίσης: Το νέο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη για το χειρότερο μήνυμα που έχει δεχθεί

Δείτε το παρακάτω το βίντεο της παρουσιάστριας:

Η επιστροφή της στο YouTube

Η γνωστή influencer στην αρχή του βίντεο της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της το τελευταίο διάστημα και μίλησε για το καλοκαίρι που πέρασε, και την ισορροπία που προσπαθεί να κρατήσει.

«Τρεις ημέρες πήγαμε διακοπές φέτος, στην Σαρωνίδα (δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους). Αλλά ήταν πολύ βαρύ το κλίμα με όλες αυτές τις φωτιές, είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω κάποια πράγματα, έτσι ακριβώς όπως τα σκέφτομαι, ελπίζοντας να μη μας βρει άλλη καταστροφή. Έκτοτε πραγματικά συνέβησαν όλα. Παλεύω πάρα πολύ μέσα μου με το να κρατάω την αισιοδοξία μου, αλλά ταυτόχρονα να ξέρω τι γίνεται εκεί έξω. Να μην εθελοτυφλώ, να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο ευτυχώς είναι όλα καλά στη δική μου ζωή και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό αλλά στις ζωές πάρα πολλών άλλων ανθρώπων δεν είναι από τις φυσικές καταστροφές και όλα αυτά που φέρνουν μαζί τους. Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που ολοένα και πιο περίεργο θα είναι να κρατάμε αυτή την ισορροπία σε τι μας επηρεάζει και σε τι δεν μας επηρεάζει» ανέφερε η γνωστή influencer.

Στη συνέχεια του βίντεο παρουσίασε την ανακαίνιση του παιδικού δωματίου της κόρης της, δείχνοντας το μάλιστα για πρώτη φορά ολόκληρο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καμπάνια του Project SOMΑ, απ' όπου μας έδωσε και μία μικρή γεύση.