Αθηνά Ροδίτου - Δημήτρης Καπουράνης: Αποκαλύψεις για το Ναυάγιο

Η «Λίνα» και ο «Μάκης» από την σειρά

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Αθηνά Ροδίτου - Δημήτρης Καπουράνης: Αποκαλύψεις για το Ναυάγιο

Οι ηθοποιοί, Αθηνά Ροδίτου και Δημήτρης Καπουράνης βρέθηκαν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού, MEGA και μίλησαν για τη ζωή τους, τα επαγγελματικά όνειρα τους, αλλά φυσικά και για τη συμμετοχή τους στη νέα σειρά εποχής του καναλιού, "Το Ναυάγιο".

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Ροδίτου και του Δημήτρη Καπουράνη

«Χάρηκα πολύ, όταν διάβασα το σενάριο, μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου. Ανυπομονούσα για τα γυρίσματα, στην αρχή δεν ξέραμε που θα πάμε, μας είχαν πει ότι θα πάμε στη Μάλτα, θα πάμε αλλού, για να βγουν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται», εξομολογείται η τηλεοπτική Λίνα.

«Χάρηκα όταν διάβασα το σενάριο, έβλεπα ένα κείμενο, που ήταν γειωμένο, μου άρεσε. Όταν διάβαζα τα επεισόδια, δεν μπορούσα να το φανταστώ, δεν ήξερα πως θα τα γυρίσουμε όλα αυτά. Αλλά είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει πολύ, όλοι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά», σημείωσε ο τηλεοπτικός Μάκης

«Αυτό που αισθάνεται ο κόσμος για τους δύο χαρακτήρες, ότι θέλουν να είναι μαζί, το "πάθαμε" και εμείς. Προσπαθεί ο ένας να βρει τον άλλο, και γίνεται αυτό το παιχνίδι», είπαν οι δύο τουης.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστίκο Spoiler για τον Ιπποκράτη από τη σειρά "Το Ναυάγιο"

«Εγώ ήξερα από πολύ μικρή ήξερα ότι θέλω να το κάνω αυτό. Έκανα μαθήματα, χορού, θεάτρου, και αποφάσισα να σπουδάσω μουσικό θέατρο. Πάντα ήξερα τις δυσκολίες του επαγγέλματος, ότι υπάρχει αβεβαιότητα, δεν υπάρχει σταθερότητα, και εγώ θέλω τη σταθερότητα. Μου αρέσει αυτό το επάγγελμα, γιατί ξεφεύγεις από τη ρουτίνα της ζωής. Είναι σαν να ζεις πολλαπλές ζωές, φεύγεις από όλα όσα ζεις», εξιστόρησε για τη ζωή της.

«Ήμουν στο Πολυτεχνείο πριν σπουδάσω στο Εθνικό. Πάντα έκανα θέατρο, πάντα είχα αυτή την έφεση. Πάντα το αγαπούσα, άφησα τη σχολή και πήγα στο Εθνικό. Αν και άργησα πολύ να πάρω την απόφαση. Υπήρχε όμως αβεβαιότητα. Έχω και μουσική μπάντα», επισήμανε εκείνος για τα πρώτα του βήματα.

«Δεν έχω βιώσει bullying, ευτυχώς. Δεν είχα κανέναν πρόβλημα με τον χώρο. Ούτε είχα δεύτερες σκέψεις», μαρτύρησε εκείνη. «Δεν έχω βιώσει έντονο και βίαιο bullying. Υπήρχε όμως ένα "σύννεφο". Κατανοούσα, ότι η αποδοχή ήταν μέχρι ένα επίπεδο. Αυτό αισθανόμουν ως παιδί. Μπορεί να φταίει η κοινωνία που ζούσα για αυτό. Έχω την αίσθηση ότι συνέβαινε αυτό, μπορεί να είναι και εσφαλμένη», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

«Είναι ωραίο να βλέπεις, ότι ο κόσμος παρακολουθεί αυτό, που κάνεις και το έχει αγαπήσει και του αρέσει. Είναι λίγο περίεργο όταν είσαι καινούριος στον χώρο, αλλά πιστεύω πως συνηθίζεται. Όταν υπάρχουν ερωτικές σκηνές, φροντίζουμε να έχουμε γνωριστεί από πριν, να έχουμε μία οικειότητα», κατέληξε εκείνη. «Όταν τέλειωνα τη σχολή, δεν ονειρευόμουν να παίξω στην τηλεόραση. Στη σχολή υπάρχει ο χώρος να δοκιμάσεις πράγματα. Όταν σκέφτεται κάποιος τηλεόραση σκέφτεται πως υπάρχει μία ταχύτητα», ολοκλήρωσε εκείνος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ταξίδευαν φυλακισμένοι με χειροπέδες και βούλιαζαν κατευθείαν! Εγώ τέζα...» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιζώντων από το ναυάγιο του "Ηράκλειον"

«Το καντηλάκι τους μένει ακόμη αναμμένο...» - Τσακίζει κόκκαλα ο Λεωνίδας Κακούρης για το πραγματικό ναυάγιο στη Φαλκονέρα

Το Ναυάγιο (31/10): «Βρήκαν ένα πτώμα, με κάλεσαν για αναγνώριση» - Σπαράζει η Ειρήνη, ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα

Το Ναυάγιο (30/10): Σε τραγική κατάσταση ο καπετάν Στελής - Βρίσκουν την Ειρήνη λιπόθυμη στο πάτωμα

Το Ναυάγιο (29/10): «Μαριώ βοήθεια! Φωτιά» - Τραγικές εικόνες απόψε

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη καταρρέει - Η αστυνομία βρίσκει πτώμα που έχει ξεβραστεί στην Κρήτη

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη εξαφανίζεται & βάζει τη ζωή του αγέννητου παιδιού της σε κίνδυνο

Το Ναυάγιο: «Πάτα μας κάτω! Η μισή σειρά αυτός είναι» - Χειροκροτήθηκε ο Θάνος Λέκκας για την σπαρακτική του εξομολόγηση για τους νεκρούς του Φοίνιξ