«Να πω κάτι γιατί έγινε χθες χαμός με τα μηνύματα...» - Το ξεκαθάρισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους σημαιοφόρους

«Έχω καταλάβει ότι πια έχει επανέλθει ο παλιός τρόπος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Να πω κάτι γιατί έγινε χθες χαμός με τα μηνύματα...» - Το ξεκαθάρισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους σημαιοφόρους

Σε μία διευκρίνιση προέβη, το πρωί της Παρασκευής 27/10, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Happy Day, μετά από μηνύματα που δέχτηκε αναφορικά με τη χθεσινή της δήλωση που έκανε στον on air, για τους σημαιοφόρους.

Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει ότι στο σχολείο των παιδιών της, σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έγινε το πιο ψηλό παιδί. Απ' ότι φαίνεται, για αυτή τη δήλωση της έλαβε αρκετά μηνύματα και έτσι σήμερα έσπευσε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε.

Δείτε επίσης: «Πάντα έχουμε ένα μωράκι στο Happy Day ή ένα γάμο» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον αέρα του ALPHA

Το ξεκαθάρισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους σημαιοφόρους

«Να πω κάτι γιατί έγινε χθες χαμός με τα μηνύματα. Πόσο μου αρέσει αυτή η διάδραση και η σχέση που έχουμε. Είπα ότι στο σχολείο το δικό μας μπήκε σημαιοφόρος το πιο ψηλό παιδάκι. Έχω καταλάβει ότι πια έχει επανέλθει ο παλιός τρόπος, ότι με βάση την υψηλότερη βαθμολογία επιλέγεται ο σημαιοφόρος.»

«Ωστόσο σε πολλά σχολεία, επειδή τα παιδάκια ισοβαθμούν στο δημοτικό και έχουν δεκάρια, τότε μπορεί να γίνει κλήρωση ή να μπει το πιο ψηλό παιδάκι. Το λέω για να μην αφήνω εκκρεμότητες ανοιχτές.» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη για το πρώτο της παιδί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία γυναίκα, που προσπαθεί να κρατάει σε ισορροπία τους δύο βασικούς ρόλους της ζωής, αφού η αγάπη στα τρία της παιδιά είναι δεδομένη, αλλά και η αδυναμία της δουλειά της είναι εξίσου γνωστή.

Μέσα από το Ηappy day η Σταματίνα έκανε μια αποκάλυψη την Πέμπτη 1/6 για την οικογένειά της αναφορικά με τα πρόσφατα βαφτίσια της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη.

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε το όνομα των παιδιών της, αλλά και τη λάθος πρόβλεψη, που είχε κάνει ο άντρας της, καθώς πίστευε, πως το πρώτο τους παιδί θα ήταν αγόρι.

«Ο άνδρας μου ήταν σίγουρος ότι θα κάνει γιο το πρώτο και μου λέει επειδή ο πρώτος θα είναι γιος, και αν δεν είναι τον είχα ρωτήσει να πάρει το όνομα της μαμάς μου; Μου είχε πει ναι, αλλά ήμουν σωστή νύφη και έκανα τη Μαίρη Σοφού», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή