Ευχάριστα νέα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας: Το νέο μέλος που υποδέχτηκε η Kate Middleton

Με το καλό!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ The Prince and Princess of Wales
Instagram/ The Prince and Princess of Wales

Η δούκισσα, Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ το 2011 (δείτε εδώ τον ετήσιο μισθό του) και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν ακουστεί διάφορα για την σχέση τους και τον γάμο τους, αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία ευτυχισμένη οικογένεια. Τώρα, όμως σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η οικογένεια της μετά την αποκάλυψη των πολύ ευχάριστων ειδήσεων, που αφορούν την υποδοχή ενός νέου μέλους.

Η υποδοχή του νέου μέλους στην οικογένειας της Kate Middleton

Η σύζυγος του αδερφού της James, γέννησε! Ο αδερφός της δούκισσας έγινε και επίσημα πατέρας. Ο James μετά από δύο χρόνια γάμου με την Alizee Thevenet, κρατάνε στα χέρια του το πρώτο του παιδί, καρπό του ερωτά του με τη σύζυγό του, εδώ και λίγες εβδομάδες.

Οι πληροφορίες λένε, πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το πότε ακριβώς γεννήθηκε το παιδί του, αλλά ούτε καν το φύλλο, ή το όνομα, που θα του δοθεί. Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail εντόπισε το ζευγάρι μετά τον τοκετό και κάνανε οι δύο τους βόλτα, ενώ πίνανε καφέ.

Το μωρό είναι το έβδομο εγγόνι της Carole και του Michael Middleton, αφού έχουν αποκτήσει τρία από την κόρη τους Kate, αλλά και άλλα τρία από την Pippa.

Η ανάρτηση που είχε κάνει το ζευγάρι για την εγκυμοσύνη

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι! Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα της χρονιάς όταν χάσαμε την Ella, όμως στο τέλος αυτής της χρονιάς θα έχουμε μια πολύτιμη προσθήκη στην οικογένειά μας που μεγαλώνει», έγραψε χαρακτηριστικά, μιλώντας και για την απώλεια του σκύλου της.

Διαβάστε επίσης: Στέψη βασιλιά Καρόλου: Το βίντεο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από την τελετή