Στο σφυρί η δεύτερη βίλα του Πηλαδάκη στη Γλυφάδα; Η πρώτη εκτίμηση του πλειστηριασμού ξεπερνάει τα 4.000.000 ευρώ

Τι συμβαίνει με την περιουσία του γοητευτικού επιχειρηματία;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει απασχολήσει τελευταία μέσα από την προσωπική του ζωή και πιο συγκεκριμένα με την πρόταση γάμου, που έχει κάνει στην αγαπημένη του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τον γάμο τους να καθυστερεί.

Οι ετοιμασίες του γάμου πηγαίνουν πίσω - σύμφωνα με τη Ναυσικά - για δικούς της λόγους, παράλληλα όμως υπάρχουν υποχρεώσεις, που απασχολούν τον επιχειρηματία σύντροφό της, που έχει καταπιαστεί μεταξύ άλλων χώρων με καζίνο, υπήρξε επίσης Πρόεδρος ομάδας και Διευθύνων Σύμβουλος της VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν λέγεται, πως ο Κώστας Πηλαδάκης έχει χρέη στο ελληνικό δημόσιο, που αγγίζουν τα 4.037.060,58 ευρώ. Στις αρχές Νοεμβρίου μάλιστα είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με αποτέλεσμα οι αρχές να βγάλουν σε δημοπρασία το σπίτι του.

Εξελίξεις με την περιουσία του Κώστα Πηλαδάκη

Την Παρασκευή (27/10) μέσα από το Secret και Βάσως Παλαιού αναφέρεται, πως μετά την πρώτη βίλα, που έχασε ο Πηλαδάλης στην περιοχή της Βούλας (δείτε εδώ) ενδέχεται να μην χάσει αυτή, που έχει στην κατοχή του στη Γλυφάδα, καθώς θα βγει σε πλειστηριασμό, αλλά δύναται να μην την χάσει, καθώς ο πλειστηριασμός είναι σε αναστολή.

Πιο αναλυτικά, η τιμή της βίλας αυτής με βάση εκτίμηση, που έχει γίνει πρόκειται να πιάσει το ποσό των 4.317.000 ευρώ, ενώ η διαδικασία του πλειστηριασμού επισπεύδεται από πιστωτικό ίδρυμα για χρέη του επιχειρηματία ύψους 700.000 ευρώ.

Πηλαδάκης - Παναγιωτοπούλου

«Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων»

Πολλές ήταν οι φήμες και τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη να χωρίζουν. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο γάμος τους που έλεγαν πως θα πραγματοποιηθεί το περασμένο καλοκαίρι (δείτε που ακριβώς θα γινόταν), τελικά δεν έγινε ποτέ...

Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε μεταφέρει πως το ζευγάρι περνάει ή περνά μια κρίση καθώς η ηθοποιός έχει δώσει βαρύτητα στην καριέρα της το τελευταίο διάστημα μετά από χρόνια.

Όπως ωστόσο ανέφερε πριν μερικές ημέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αποφάσισε μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη ο γάμος τους να αναβληθεί και να πάει πιο πίσω καθώς και οι δυο είχαν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, γεγονός που δεν τους άφησαν να ευχαριστηθούν τις ετοιμασίες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επειδή είχα το θέατρο όλο το καλοκαίρι, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω και δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Ήθελα να το χαρώ οπότε το ανέβαλα για λίγο καιρό. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Τώρα αναγκαστικά πηγαίνει προς άνοιξη - καλοκαίρι του 2024».

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν απάντησε αιχμηρά: «Όχι απλά σύννεφα. Νομίζω πριν από μερικές ημέρες με χωρίσανε. Δεν ασχολούμαι».