Ρούλα Σταματοπούλου: «Είχα αποτυχίες και πολλές προσπάθειες» - Η εξωσωματική και η συντήρηση ωαρίων μέχρι να αποκτήσει τον γιο της

Σήμερα το παιδί της είναι 16 μηνών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
larou - Instagram
larou - Instagram

Η Ρούλα Σταματοπούλου παραχώρησε μια ακόμη εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες με ένα απόσπασμα της, πριν προβληθεί στην ΕΡΤ, να προβάλλεται την Παρασκευή (27/10) στο Happy Day.

Η γνωστή και πολύ επιτυχημένη make up artist των επωνύμων έχει μιλήσει ξανά για το γιο της και τον ''αγώνα'', που έδωσε μέχρι να τον αποκτήσει, να γεννηθεί και εν τέλει να της αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Σταματοπούλου αποκάλυψε σημεία από την απόφασή της να προχωρήσει σε συντήρηση ωαρίων, αλλά στην εξωσωματική γονιμοποίηση, που έκανε (δείτε εδώ αποκαλύψεις για τη βάφτιση του γιου της στην Τήνο).

H εξομολόγηση της Ρούλας Σταματοπούλου για την συντήρηση ωαρίων

«Τώρα είναι 16 μηνών. Εγώ πήγα καθαρά με εξωσωματική. Κάναμε ας πούμε ένα διάστημα, αλλά δεν το άφησα και είπα να δούμε άντε τι θα γίνει. Από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό το διάστημα, που προσπαθούσαμε μόνοι μας, πήγαμε συνειδητά για εξωσωματική. Είχα κάνει και φύλαξη ωαρίων, εγώ το φωνάζω. Δεν είναι ότι πετυχαίνεις πάντα με την εξωσωματική. Είχα και αποτυχίες και πολλές προσπάθειες. Με πείσμωναν οι αποτυχίες», είπε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Οι δηλώσεις της Σταματοπούλου για την γέννηση του παιδιού της

«Για μένα ήταν κάτι πολύ μακρινό, δεν είναι όλες οι γυναίκες να γίνουν μητέρες. Είχα σκεφτεί να κάνω τη δική μου οικογένεια. Σε είχα ρωτήσει πώς το κάνεις… Δεν μου χτύπησε καμπανάκι. Ο στόχος μου ήταν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Ήρθε ο άνθρωπος στη ζωή μου και αποφάσισα να κάνω παιδί. Μου το έβγαλε… Το πιο σημαντικό ήταν ότι ήθελα να το ζήσω μαζί του. Στον Κωνσταντίνο αρέσει η οικογένεια. Εγώ είμαι πιο ατίθαση και ελεύθερο πνεύμα.

Δεν περίμενα ότι εμείς θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Όλα αυτά που μου περιέγραφες δεν μπορούσα να τα καταλάβω και να τα νιώσω. Πόσο δίκιο είχες. Πόσο ευλογημένη νιώθω που ο Θεός μου χάρισε αυτό το πλάσμα. Και ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου. Δεν είναι εύκολες οι σχέσεις. Χωρίζουν ζευγάρια για αυτό. Ο Θεός είτε μας δώσει παιδί είτε όχι, εγώ πείσμωσα τόσο πολύ που ήθελα να το κάνω όπως πρέπει, να έχω ένα παιδάκι. Νιώθω μεγάλη ευλογία για αυτό.

Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν και πιο κοντά. Διαλυόμουν, όσο πιο πολύ πείσμωνα, πήγαινα πιο κοντά. Έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει… και έγινε. Επειδή είχαμε κάποιες αποτυχίες και έλεγα δεν θα έγινε πάλι. Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Τώρα λέω έγινε… Πέρασαν δύο μήνες, ακούσαμε καρδιά και πήγαμε στο επόμενο ραντεβού και μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει… Η εγκυμοσύνη πριν από τον Άγγελο. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι απώλεια, είναι θάνατος. Δεν με άφησε πίσω ούτε μήνα. Είπα στον γιατρό πότε μπορώ να ξεκινήσω πάλι την προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Σταματοπούλου στο MEGA.

Με αφορμή τις δηλώσεις της makeup artist, η παρουσιάστρια μίλησε και εκείνη για τις αποβολές αλλά και για την εμπειρία της από την καισαρική.