Fame Story: «Μια χαρά φωνή έχει...Τα τραγούδια της είναι τριτοτέταρτα» - Πολλά σχόλια στο twitter με την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου

Απογείωση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: «Μια χαρά φωνή έχει...Τα τραγούδια της είναι τριτοτέταρτα» - Πολλά σχόλια στο twitter με την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου

Το βράδυ της Παρασκευής (27/10) η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε στο live του Fame Story ερμηνεύοντας μια σειρά από παλιές και καινούργιες επιτυχίες της με το κοινό, την κριτική επιτροπή και τους σπουδαστές να της αποθεώνουν.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η τραγουδίστρια ξεκίνησε και εκείνη από talent show, συγκεκριμένα από το Τhe -Voice χαράζοντας εδώ και σχεδόν 10 χρόνια τη δική της πορεία στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Όσο λοιπόν, η Λιόλιου ερμήνευε στο πλατό του Fame Story, παράλληλα το όνομα της τρένταρε στο twitter με τους περισσότερους χρήστες να την αποθεώνουν για τη φωνή και τον αέρα της με λίγους ωστόσο, να κάνουν αρνητική κριτική στο ρεπερτόριο της (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον σύντροφό της).

Τα σχόλια στο twitter για την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου στο Fame Story

«Κάνω 2 χρόνια ψυχανάλυση! Ήμουν...»

Η αλλαγή στη ζωή της

«Έχω κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στη ζωή μου. Εγώ μέχρι τα 28 μου δεν οδηγούσα, οπότε αποφάσισα φέτος να βγάλω δίπλωμα. Είναι αλλαγή. Κανένας δεν ενθουσιάστηκε γιατί από τα 18 τους το έχουν δεδομένο. Κινούμε στα νότια, και να προσέχεις γιατί ακόμα έχω το “Ν”. Μου αρέσει ο δρόμος γιατί έχει αίσθηση υπευθυνότητας που δεν την είχα τόσο αυξημένη. Είχα την αίσθηση ότι της προκατάληψης για τις γυναίκες και του χώρου. Είναι καθαρά θέμα εξάσκησης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», αποκάλυψε.

«Το “Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα” το άκουσα σε ένα ταξί, ενός μεγάλου κυρίου. Το έλεγαν τα αδέρφια Διονυσίου και ήταν μπροστά από την εποχή τους. Πειραματίστηκαν», εξήγησε και μίλησε για το νέο νησιώτικο τραγούδι της.

Η προσωπική της ζωή

Στα προσωπικά μου… (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της) είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως.

Ξυπνάω και κάνω δύο ώρες να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ανοίξω το κινητό μου, γιατί σκέφτομαι. Από τα πιο απλά ξεκινάω και μετά το ανοίγω, αλλά συνήθως δεν καταλήγει πουθενά», τόνισε.

«Η διασκέδασή μου πλέον είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι, σίγουρα θα είναι η κολλητή μου, η Έλενα Κώνστα, θα κάτσουμε με τις παρέες μας με τις ώρες και θα αναλύουμε τα πάντα. Αυτό με διεγείρει σαν ον. Να μπορώ να έχω επικοινωνία με τους γύρω μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η δουλειά της

«Από γυναίκες δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Με αγαπάνε για κάποιο λόγο οι γυναίκες. Κάποια θεματάκια που μπορεί να αντιμετώπισα στα χρόνια ήταν από άντρες. Με τις γυναίκες αλληλοστηριζόμαστε και είμαι χαρούμενη γι αυτό».

ΠΗΓΗ «Μια χαρα φωνη εχει η λιολιου απλα τα τραγουδια ειναι τριτοτεταρτα «Μια χαρά φωνή έχει...Τα τραγούδια της είναι τριτοτέταρτα»