Περήφανη μαμά η Πάολα - Η μοναχοκόρη της Παολίνα μεγάλωσε και παίζει στο νέο της video clip

Φοβερή η ομοιότητά τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (27/10) η Πάολα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι ''Σε χρειάζομαι'' με την πετυχημένη καλλιτέχνιδα να εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά μέσα από τη δημιουργία του Γιώργου Θεοφάνους με τον Θάνο Παπανικολάου.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μαζί με το κομμάτι και το video clip, στο οποίο τη βλέπουμε να ερμηνεύει το τραγούδι σε μια παραλία, όσο παράλληλα εμφανίζεται σε δικά της πλάνα, αλλά και πίσω από την Πάολα, η κόρη της.

Η εμφάνιση της κόρης της Πάολα στο νέο της video clip

Ο λόγος για την μικρή Παολίνα, που καθόλου μικρή δεν είναι πια. Η μοναχοκόρη της Πάολα έχει μεγαλώσει πολύ της μοιάζει σε μεγάλο βαθμό και γενικότερα είναι έκδηλο, ότι έχει και εκείνη καλλιτεχνική φλέβα (δείτε εδώ την έκπληξη, που είχε κάνει η κόρη στη μαμά της επί σκηνής).

Οι σύντροφοι που πέρασαν από τη ζωή της μαμάς της

O Φώτης Ζογλοπίτης ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο). Ήταν και παραμένει ο άντρας που τιθάσευσε την Αμαζόνα της νύχτας, Πάολα. Κάρπος του έρωτα τους η Παολίνα, η κόρη τους, την οποία η Πάολα απέκτησε στα 17 της χρόνια και είναι μια κούκλα (δείτε την εδώ να χορεύει μαζί με την μαμά της)!

Πάολα

Ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της Πάολα, ήρθε αφού πήρε διαζύγιο από τον Φώτη, μετά από καιρό. Ο έρωτας της με έναν Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε. Εκείνη την περίοδο η Πάολα δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν θα άφηνε την Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα, μιας και η επιτυχία της ήταν αρκετά μεγάλη!

"Όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς θα βαριόμουνα και δεν θα ήμουν μαζί τους.", ανέφερε η καλλιτέχνιδα! Οι δύο τους, πάντως, χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014 και για πολλούς η αφορμή γι αυτό το χωρισμό ήταν η απόφαση της Πάολας να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει εδώ την επαγγελματική της πορεία. Μια πορεία που πολύ σύντομα την έφερε στην κορυφή.