Μαυροφορεμένες και πάντα χαμογελαστές - Λαμπερή έξοδος για την Άντζελα Γκερέκου και την Μαρία Βοσκοπούλου

Κούκλες μαμά και κόρη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Άντζελα Γκερέκου με την Μαρία Βοσκοπούλου έχουν μια πολύ όμορφη σχέση και συχνά περνάνε πολύ χρόνο μαζί, επιλέγοντας να συνοδεύσουν η μια την άλλη στις κοσμικές εκδηλώσεις που είναι καλεσμένες, ενώ τους αρέσει να παρακολουθούν μαζί θέατρο και να κάνουν διάφορες εξόδους.

Μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου είναι ακόμη πιο δεμένες, προσέχοντας η μια την άλλη, ενώ η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τη δεμένη σχέση που έχουν μητέρα και κόρη.

Η κοινή έξοδος Άντζελας Γκερέκου και Μαρίας Βοσκοπούλου

Το βράδυ της Πέμπτης 26/10 βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Δωδέκατη νύχτα" του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και σε συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης με την Panik Theater Productions.

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου πραγματοποιώντας σικάτες εμφανίσεις με μαύρα ρούχα, πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

Άντζελα Γκερέκου Μαρία Βοσκοπούλου

Ο λόγος που η Άντζελα Γκερέκου δεν έκανε δεύτερο παιδί με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».