«Έφτασα σε σημείο να μην τρώω! Είχα φτάσει 54 και μπήκα νοσοκομείο» - Συγκλονίζει ο Αργύρης Αγγέλου για την υγεία του

«Επανήλθα σε 8 μήνες και έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Αργύρης Αγγέλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή I love Σουκου που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του.

«Η μαγειρική προέκυψε στη ζωή μου όταν με ξεκούνησε η Zoe Pre, εγώ έχω την συμπεριφορά του ηλικιωμένου», ανέφερε αρχικά για το προφίλ του στο Tik Tok όπου ανεβάζει βίντεο μαγειρικής.

«Έχω βρεθεί άπειρες φορές σε αδιέξοδο, δεν ζητούσα βοήθεια και αυτό είναι λάθος. Δεν ήθελα να ενοχλήσω. Έχω μάθει να ζητάω βοήθεια, αλλά δεν ξέρω τι ήθελα να αποδείξω μεγαλώνοντας», ανέφερε στην συνέχεια για την προσωπική του ζωή.

Ενώ μιλώντας για την οικογένεια του, αποκάλυψε: «Όταν με είδε ο μεγάλος μου αδερφός στο θέατρο πρώτη φορά, μου είπε ότι δεν το έχω τόσο».

Δεν δίστασε επίσης, να αναφερθεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA, που συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη: «Την περίοδο της σειράς Στο Παρά Πέντε, θέλαμε να περνάμε καλά. Ήμασταν αυθόρμητοι και αυτό αποτυπώθηκε». Δείτε και την αποκάλυψη για την τηλεοπτική Αμαλία.

Η εξομολόγηση του Αργύρη Αγγέλου για την υγεία του

«Το 2011 είχα πάθει ένα overdose. Πίεση; Άγχος; Δεν με αγαπούσα τόσο πολύ; Έφτασα σε σημείο να μην τρώω. Δεν ήταν νευρική ανορεξία, ήταν υπερκόπωση μου είπανε οι γιατροί. Απλά έφτασε σε ένα τραγικό σημείο. Τότε τα κιλά μου ήταν 68 και είχα φτάσει 54. Μπήκα στο νοσοκομείο. Είναι η πρώτη φορά που σταμάτησα παράσταση. Τα παράτησα όλα, πήγα στην Χαλκίδα μαμά μπαμπάς, αγκαλιά, φροντίδα, πολλή αγάπη. Επανήλθα σε 8 μήνες και έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου. Ότι όταν θα νιώσεις ότι ξεπερνάς το όριο, θα κατεβάζεις διακόπτη επί τόπου. Δεν θα επιτρέπεις σε κανένα να σου κρατά αντίσταση σε αυτό» , αποκάλυψε ο ηθοποιός, Αργύρη Αγγέλου.

Δείτε επίσης: «Είχε καρκίνο, ήταν μη αναστρέψιμο» - Η άγνωστη "μαύρη" περίοδος στη ζωή του Αργύρη Αγγέλου