Με φόρμες, γυαλιά ηλίου και καπέλο - Τα στιγμιότυπα από το χαλαρό Σαββατοκύριακο της Τατιάνας Στεφανίδου στην Αίγινα

Βίντεο από την απόδρασή της στο νησί!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου, φαίνεται να πέρασε πολύ χαλαρά και να το ευχαριστήθηκε σε μία απόδραση στο κοντινό νησί της Αίγινας η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Τατιάνα Στεφανίδου. Ένας αγαπημένος προορισμός κοντά στην Αθήνα, όπου βρέθηκε για λίγο, όπως ενημέρωσε μέσω μίας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το χαλαρό Σαββατοκύριακο της Τατιάνας Στεφανίδου στην Αίγινα

Όπως φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε στο αγαπημένο της μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έκανε βόλτες στα στενά σοκάκια του νησιού, έπαιξε με γατάκια και μύρισε τις ευωδιές εντυπωσιακών ανθισμένων λουλουδιών. Οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, την έκαναν να επιλέξει να φορέσει άνετες φόρμες μαύρου χρώματος, και να τις συνδυάσει με μία mini bag του ίδιου χρώματος, αλλά και καπέλο και γυαλιά ηλίου. Απογειώνοντας το casual outfit της με λεπτά και διακριτικά κοσμήματα.

Δείτε επίσης: Σκαφάτη απόδραση για Στεφανίδου & Ευαγγελάτο

Η τρυφερή ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου από την βραδινή της έξοδο με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Την Τετάρτη 18/10, λοιπόν, που το ζευγάρι βρέθηκε σε δείπνο γενεθλίων με θέα την Ακρόπολη, φωτογραφήθηκε ξανά και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκείνη ντύθηκε στα μαύρα, με αμάνικο τοπ και στενό παντελόνι με ιδιαίτερο κόψιμο μπροστά, ενώ εκείνος φόρεσε ένα γκρι κοστούμι με γιλέκο.

«Λατρεμένη Αθήνα...», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια και στα σχόλια ακολούθησε αποθέωση.

Φωτογραφίες από την χλιδάτη μονοκατοικία τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου - δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της - και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να απολαμβάνουν να βρίσκονται στο στούντιο μπροστά από τις κάμερες ενημερώνοντας τον κόσμο για τα διάφορα γεγονότα στη χώρα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα που να τους ηρεμεί περισσότερο από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία με τεράστιο κήπο, όπως και το μπάρμπεκιου που έχουν επιλέξει για τις ηλιόλουστες ημέρες, με το εσωτερικό του να είναι επιβλητικό, καθώς κυριαρχούν έπιπλα vintage αισθητικής σε γήινες αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Λύδια Ευαγγελάτου: Καμία σχέση την έφηβη που ήταν - Ολόκληρη γυναίκα με έντονο βάψιμο & λευκό φόρεμα η κόρη της Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος