Σκαφάτη απόδραση για Στεφανίδου & Ευαγγελάτο - Το κορμί της Τατιάνας με μαγιό ''κόβει'' την ανάσα

Έπιναν το κρασί τους σε εστιατόριο του νησιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να έζησε ένα γεμάτο και χαλαρό καλοκαίρι στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου με εξορμήσεις σε νησιά της Ελλάδας κάτι, που το ζευγάρι συνεχίζει ακόμα και κατά τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Την Κυριακή 24/9 η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την πρόσφατη απόδραση με το σύζυγό της στο Αγκίστρι, εκεί που έφτασαν φυσικά με το σκάφος τους.

Χαλαρή πόζαρε η Τατιάνα Στεφανίδου με το μαγιό της πάνω στο σκάφος, καθώς απαθανάτιζε και τον αγαπημένο της, όσο γευμάτιζαν και έπιναν το κρασί τους σε εστιατόριο του νησιού (δείτε εδώ το φυτό, που έχουν στο σπίτι τους για καλή τύχη).

Οι σκαφάτες διακοπές της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Τελευταίες βουτιές», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Οι διακοπές της Στεφανίδου με τη Λυδία Ευαγγελάτου στην Αμερική

Η παρουσιάστρια περίπου δυο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του T-live στον ALPHA, ετοίμασε τις βαλίτσες της και με το αεροπλάνο ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τα μάτια της μονάκριβης κόρης της. Μητέρα και κόρη έχουν πολλά κοινά και τους αρέσει να περνάνε χρόνο μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου έχει δημοσιεύσει πολλές από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, την Νέα Υόρκη.

Αφού γευμάτισαν σε κιριλέ εστιατόριο και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους, άλλη ημέρα έκαναν την βόλτα τους σε μουσεία, ενώ περπάτησαν σε πολυσύχναστους δρόμους και μπήκαν σε μαγαζιά.

Που βρισκόταν εκείνες τις ημέρες ο Νίκος Ευαγγελάτος;

Αν ανατρέξει κανείς στο λογαριασμό του Ηλία Ψινάκη στο instagram θα πάρει μία σύντομη ιδέα σχετικά με τους σταθμούς, που περιείχε το φετινό καλοκαίρι για τον πετυχημένο manager καλλιτεχνών(δείτε τον εδώ να τα σπάει σε μαγαζί στα παράλια της Τουρκίας).

Μετά την Αίγινα λοιπόν, ταξίδεψε στο Αγκίστρι εκεί, όπου συναντήθηκε με τον καλό του φίλο Νίκο Ευαγγελάτο, με τους δύο κυρίους να απολαμβάνουν χρόνο μαζί στην παραλία Απόνησος.

Μέσα από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε λοιπόν ο Ψινάκης με τον Νίκο Ευαγγελάτο βλέπουμε τον πρώτο με λευκό λινό πουκάμισο και χρυσά κοσμήματα και τον δεύτερο με χακί t-shirt.

«Μου είπε ότι είναι φίλος μου…», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μαύρο παλτό και πλεκτό πουλόβερ: Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος βρέθηκαν οικογενειακώς στο Λονδίνο

Φέρνει τύχη & κρατά ζωντανό τον πόθο ενός ζευγαριού - Το φυτό που διακόσμησε η Τατιάνα Στεφανίδου στο σπίτι της, ακολουθώντας του κανόνες του Feng Shui

«Σαν τον Ευαγγελάτο φέρονται! Μην φοράς κοντά και τέτοια!» - Αμηχανία στο TLive με την ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το φόρεμά της

Εκείνη στα μαύρα κι εκείνος στα γκρι - Η τρυφερή ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου από την βραδινή της έξοδο στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου

Διαφορετική πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου: «Κάποιοι μας λένε δημοσιογράφους του λευκού κολλάρου» - Με γαλότσες και μικρόφωνο στο χέρι στις πλημμύρες

Με μαύρη ολόσωμη φόρμα η μητέρα, με μίνι φόρεμα η κόρη - Για φαγητό σε χλιδάτο εστιατόριο της Νέας Υόρκης η Τατιάνα Στεφανίδου με την Λυδία