«Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα!» - Θύμα απάτης η Βάνα Μπάρμπα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες των διάσημων για τα ψεύτικα προφίλ και τις απάτες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι. Την Κυριακή 29/10, μάλιστα, η Βάνα Μπάρμπα, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως έπεσε και η ίδια θύμα.

Έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός με φωτογραφίες και το όνομά της και προσεγγίζει ανθρώπους για να αποσπάσει χρήματα - και όχι μόνο. Γι' αυτό η ηθοποιός θέλησε να προειδοποιήσει τους ακόλουθούς της πριν να είναι αργά.

Δείτε επίσης: Βάνα Μπάρμπα για την κόρη της, Φαίδρα - «Μετανιώνω που τη μεγάλωσα μόνη μου! Είναι πολύ κουραστικό»

Η προειδοποίηση της Βάνας Μπάρμπα για την απάτη που υπέστη

«Καλημέρα, καλή Κυριακή σε όλους. Θέλω να σας πω ότι υπάρχει ένα Instagram "Vana Barba 2 official", το οποίο είναι απάτη, είναι ψεύτικο. Προσεγγίζει κόσμο για φιλανθρωπικά, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, για εθελοντισμό, για πολλά. Προσέξτε το, γιατί πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και νομίζω ότι θα πρέπει να προσέχουμε σε αυτούς τους περίεργους καιρούς. Σας ευχαριστώ πολύ, καλημέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Βάνα Μπάρμπα απάτη

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό" του τηλεοπτικού σταθμού "ΑΝΤ1" την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και παραχώρησε μία άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, όπου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Δεν είναι πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει για αυτό (δείτε εδώ παλαιότερες δηλώσεις για την υγεία της).

Η ηθοποιός είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό, πως ένα ολόκληρο χρόνο αντιμετώπισε ένα ζήτημα με την υγεία της. "Είμαι καλά, όπως αγωνιζόμαστε όλοι. Πιστεύω, ότι θα πάνε τα πράγματα καλά", ανέφερε στην εκπομπή. "Πιστεύω στην ψυχική υγεία πάρα πολύ. Πιστεύω, πως όλα ξεκινάνε από το κομμάτι της ψυχής", εξήγησε εν συνεχεία.

Η ηθοποιός πρόσθεσε, πως επειδή σε καθημερινή βάση ο άνθρωπος βάλλεται από παντού, από τις υποχρεώσεις, τον ανταγωνισμό, την οικογένεια, καταλήγει να μην έχει χρόνο για τον εαυτό του. "Εγώ βρέθηκα αντιμέτωπη με τα λάθη μου. Και όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τα λάθη σου, τότε προσπαθείς να κάνεις ένα καινούριο restart, ένα καινούργιο ξεκίνημα", σημείωσε. "Οι αρρώστιες ξεκινάνε όλες από την ψυχή. Όταν η ψυχή δεν είναι καλά, δεν είσαι καλά, δεν έχεις χαρά", ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της αυτή.

"Ζούμε σε έναν κόσμο, ο οποίος δε μας δίνει τη χαρά που μας έδινε παλιά. Παλιά ήταν αλλιώς η εποχή μας. Ο κόσμος ήταν αλλιώς. Τώρα ζούμε σε ένα χώρο, σε ένα κόσμο που είναι άγριος", συνέχισε. "Εξακολουθώ να το βιώνω (το πρόβλημα υγείας) περίεργα. Δηλαδή, προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου να κρατηθώ σοβαρά. Τα όχι μου να είναι όχι. Είναι πολύ σημαντικό, εάν έχεις γράψει τη δική σου διαδρομή, είναι πολύ σημαντικό να μείνεις αξιοπρεπής. Δηλαδή δε γίνεται ξαφνικά να λες με το φόβου του να μη μείνεις έξω από τα πράγματα, να λες ναι".

Αν και δε θέλει να μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της, τόνισε, πως "το μεγαλύτερο δεκανίκι είναι η πίστη. Αν με κρατάει έτσι σταθερά στα πόδια μου καλά, να χαμογελάω και να αγωνίζομαι, είναι η πίστη, είναι η οικογένεια και είναι η αγάπη για το συνάνθρωπο".

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της ηθοποιού: