Ταξίδεψε μέχρι το Amsterdam για να τη συναντήσει - Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Βασάλου

Οι κοινές φωτογραφίες αγκαλιά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
costavasaloshd - Instagram
costavasaloshd - Instagram

Ο ελεύθερος χρόνος του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι αρκετός το διάστημα αυτό με τον γνωστό γυμναστή να ασχολείται σε κάθε περίπτωση με την άθληση, καθώς παράλληλα περνάει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής του με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, αλλά και με όσα μεταφέρει από τους λογαριασμούς του στα social media αφήνει να εννοηθεί, πως μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχει έρθει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του,

Παρ' όλα αυτά η αδυναμία του σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο - γυναίκειο - είναι γνωστή με τη μοίρα να τους φέρνει κοντά. Ο Βασάλος αυτές τις ημέρες λοιπόν, βρίσκεται στο Amsterdam και έτσι είχε επιτέλους την τύχη να δει από κοντά, να αγκαλιάσει και να φωτογραφηθεί με την αγαπημένη του Dua Lipα...όχι με την πραγματική, με το κέρινο ομοίωμα της, αλλά κάτι είναι και αυτό! (δείτε εδώ το μήνυμα, που της είχε στείλει).

Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Amsterdam

«Ένα ταξίδι χρειάστηκε για να σε κατακτήσω, α ρε Dua!!!!!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Με την Ευρυδίκη είμαστε πάρα πολύ καλά»

Το πρωί της Πέμπτης 5/10 στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έγινε μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, εξαιτίας της διαμάχης που άνοιξε με την Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ τον τσακωμό του Γιώργου Λιάγκα με την Ελένη Βουλγαράκη), με τον παρουσιαστή να αναφέρει το εξής:

«Αυτό που έχω και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο Βασάλος και ποιος ο Αλεξάνδρου, τους θεωρώ το ίδιο πρόσωπο. Εγώ έχω ένα πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω ποια είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ζόζεφιν, θεωρώ ότι είναι το ίδιο πρόσωπο και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο Βασάλος και ποιος είναι ο... Πώς τον λένε τον άλλον; Ο Αλεξάνδρου. Νομίζω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Δεν το λέω υποτιμητικά. Είναι δύο γυμνασμένοι άνθρωποι που είναι πάνελ».

Λίγο αργότερα, η συνάδελφος του Γιώργου Λιάγκα έδειξε το βίντεο από τη συνέντευξη που πήρε το κανάλι από τον Κωνσταντίνα Βασάλο, λέγοντάς του: «Αυτός είναι».

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε τη γνώμη τους, που την εκφράζουν χωρίς φόβο και είναι αυθόρμητοι. Πιστεύω ότι το είπε για πλάκα η Μαρία Ιωαννίδου. Αν το κάνει βέβαια, καλοδεχούμενο. Το φλερτ είναι υγεία και καλό είναι να γίνεται, σε λογικά πλαίσια, όμως, και όταν είμαστε ελεύθεροι», είπε αρχικά.

«Με την Ευρυδίκη έχουμε άριστη σχέση, είμαστε πάρα πολύ καλά. Έχουμε περάσει και πέντε χρόνια μαζί, οπότε να τσακωθούμε για ποιο λόγο; Της εύχομαι να έχει τα καλύτερα και τηλεοπτικά και στη ζωή της και οπουδήποτε και να μαθαίνω νέα της και να είναι καλά», δήλωσε έπειτα.