«Έχω βαρεθεί πάλι...Θα μου πεις γιατί το παίζεις;» - Ο λόγος που ο Λιάγκας αναγκάζεται να προβάλλει τον έκδηλο έρωτα Βανδή & Μπισμπίκη

Όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό με την πρεμιέρα της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρεμιέρα έκανε η Δέσποινα Βανδή στον Βοτανικό ανοίγοντας την χειμερινή σεζόν στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας μαζί με τον ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη με τον Βασίλη Μπισμπίκη να μην λείπει από το πλευρό της καλής του.

Το Σάββατο (28/10) ο ηθοποιός έδωσε το παρόν μαζί με τους γονείς του στο μαγαζί (δείτε εδώ) και την Κυριακή (29/10) παρευρέθηκε με άλλη παρέα στο νυχτερινό κέντρο γιορτάζοντας εκεί τα γενέθλια του o Βασίλης Μπισμπίκης.

Τα φιλιά, οι αφιερώσεις και τα ερωτικά βλέμματα ήταν κάτι, που δεν έλειψαν όλο το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στον Μπισμπίκη και τη Βανδή με πολλούς να τους σχολιάζουν θετικά και άλλους αρνητικά...

Το νέο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση Μπισμπίκης - Βανδή

Την Δευτέρα (30/10) ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το σχόλιο του στο Πρωινό λέγοντας: «Πάμε να δούμε τώρα τους έρωτες επεισόδιο 1384. Αφενός ζηλεύω, αφετέρου έχω βαρεθεί κιόλας πάλι...Θα μου πεις γιατί το παίζεις; Γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να παίξω...», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα αρνητικά σχόλια κάτω από ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε φωτογραφίες με τα "καυτά" σύνολα που φόρεσε και μερικά από τα αρνητικά σχόλια που έγιναν είναι τα εξής:

«Έχω μια απορία ,γιατί τέτοια εμφάνιση Δέσποινα; Γιατί;», «Ντροπή!! Επηρεάζετε και μικρά παιδιά. Θα δώσετε λόγο για όλες αυτές τις ψυχές. Δεν λυπάστε τη δική σας; Δεν φοβάστε το Θεό;», «Η εμφάνισή σου δεν ήταν καλή, πολύ δεύτερη».

Το σχόλιο της Σίλια Κριθαριώτη

Ανάρτηση με τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας έκανε και η Σίλια Κριθαριώρη, αφού ήταν δικές της δημιουργίες. Σε ένα από τα αρνητικά σχόλια λοιπόν, θέλησε να απαντήσει με τον πιο σωστό τρόπο.

«Πολύ ωραίο...αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+», έγραψε μία, με την σχεδιάστρια να απαντάει «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει» και της πρόσθεσε ένα emoji με φιλί.