Γενέθλια για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Τα "έσπασε" πρώτο τραπέζι πίστα στην Δέσποινα Βανδή (Βίντεο)

Απέφυγαν να μιλήσουν στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Τα

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετά τους χωρισμούς τους, βρήκε ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου, και πλέον είναι αχώριστοι. Μάλιστα, ο ηθοποιός ακολουθεί την τραγουδίστρια σε κάθε της συναυλία, ενώ δεν λείπει από καμία εμφάνιση της στα μπουζούκια.

Στην πρεμιέρα της την Παρασκευή 27/10 στον Βοτανικό, φυσικά ήταν εκεί μαζί μάλιστα και με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη και δεν σταματούσε όλο το βράδυ να διασκεδάζει με τις επιτυχίες της. Στο πλευρό του επίσης, είχε και τους γονείς του για να την στηρίξουν οικογενειακώς.

Και το Σάββατο στα μπουζούκια στο πλευρό της Βανδή ο Μπισμπίκης

Σήμερα Κυριακή 29/10 ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει τα γενέθλια του και το βράδυ του Σαββάτου 28/10 πήρε την παρέα του και το γιόρτασαν στο Βοτανικό, πρώτο τραπέζι πίστα για να απολαύσουν την αγαπημένη του που τραγουδάει μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, πρόβαλε βίντεο από την βραδιά μέσα στο μαγαζί, αλλά και κατά την είσοδο του ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο. Ωστόσο, απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις.

Θα παντρευτούν τελικά;

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα, γύρω από το ενδεχόμενο γάμου της Δέσποινας Βανδή του Βασίλη Μπισμπίκη. Είναι μια είδηση που έχει ειπωθεί αρκετές φορές ωστόσο το ζευγάρι αποφεύγει να σχολιάσει ή να απαντήσει σε οποιοδήποτε δημοσίευμα. Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένο αλλά και πολύ ανανεωμένο μετά το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική, όπου η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” Νίκος Γεωργιάδη μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί ασχολήθηκαν γάμου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχοντας μιλήσει με ανθρώπους από το πολύ στενό τους περιβάλλον και οι δύο σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν είναι κάτι που το έχουν στο μυαλό τους.» αναφέρει ο δημοσιογράφος.