Τα σχόλια του Super Κατερίνα για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να κάνει κίτρινο ρεπορτάζ» - «Όφειλε να γνωρίζει ότι...»

Για το ψευδές ρεπορτάζ σχετικά με την αποχώρηση του Καμπουράκη από το OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα σχόλια του Super Κατερίνα για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να κάνει κίτρινο ρεπορτάζ» - «Όφειλε να γνωρίζει ότι...»

Με την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από το OPEN ασχολήθηκε μεταξύ άλλων σήμερα Δευτέρα 30/10 η εκπομπή Super Κατερίνα. Στο πλατό πρόβαλλαν όλα τα αποσπάσματα από την εκπομπή Ώρα Ελλάδος με την αδιαθεσία του παρουσιαστή αλλά και το πρωινό ξεκαθάρισμα του συνεργάτη του Παναγιώτη Στάθη σε ρεπορτάζ που ανέφερε πως οι δυο τους έχουν τσακωθεί.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε, πως η δήλωση του παρουσιαστή του Ώρα Ελλάδος, πήγαινε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, I love Σουκου, που έβγαλε ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε πως έχουν τσακωθεί και δεν ειπώθηκαν "χρόνια" πολλά στην γιορτή του.

Τα σχόλια του Super Κατερίνα για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

«Για ποιο λόγο να μπεις στη διαδικασία να δημιουργήσεις ένα τέτοιο σούσουρο από πίσω χωρίς λόγο; Τίθεται θέμα υγείας. Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει τέτοια εκπομπή; Δεν θα έκανε άλλη εκπομπή; Κάνει και τηλεοπτικό;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να σχολιάσει: «Η Μπέττυ Μαγγίρα εκτός του ότι κάνει μία εκπομπή που δεν θα έπρεπε να λέει τέτοια πράγματα, είχε δηλώσει και στο Open ότι δεν θέλει να κάνει κίτρινο ρεπορτάζ. Στο συγκεκριμένο έχει κάνει και ένα βασικό λάθος. Είπε ότι η ανακοίνωση του Open δεν ανέφερε τίποτα για ιατρικούς λόγους ή για πρόβλημα υγείας (δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά).

Να πω στην κα Μαγγίρα ότι η δήλωση του κ. Καμπουράκη ήρθε σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες από το γραφείο Τύπου του Open. Δεν ήταν ο κ. Καμπουράκης, που δεν γνωρίζει το mail μου, να μου στείλει μια γραπτή δήλωση. Ο σταθμός, επειδή δεν ήθελε να γίνει σούσουρο, έστειλε μαζί με το δελτίο τύπου που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και ότι λύνουν από κοινού τη συνεργασία τους και μία δήλωση του Καμπουράκη (διαβάστε την εδώ). Αυτό όφειλε να το γνωρίζει η Μπέττυ Μαγγίρα».