«Θυμάμαι πολύ καλά το επίθετό του και νομίζω...» - Το "καρφί" της Νανάς Παλαιτσάκη στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μετά τις ειρωνικές δηλώσεις του την "αλλαγή" επωνύμου που της έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θυμάμαι πολύ καλά το επίθετό του και νομίζω...» - Το

Το πρωί της Τρίτης 31/10 στην εκπομπή Mega Καλημέρα προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά του Light (δείτε εδώ το ξέσπασμά του), στις οποίες ο τράπερ απάντησε λίγο αργότερα (δείτε εδώ τι είπε), και η Νανά Παλαιτσάκη βρήκε την αφορμή να απαντήσει στον παρουσιαστή και δημοσιογράφο, καθώς χθες, Δευτέρα 30/10 ο ίδιος έκανε μία αναφορά προς το όνομά της, ειρωνευόμενος, αλλάζοντας το επίθετό της.

Η ίδια, λοιπόν, τόνισε πως σε αντίθεση με εκείνον θυμάται πολύ καλά το επίθετό του και το αρθρώνει και σωστά, ωστόσο δεν έκανε κανένα άλλο αιχμηρό σχόλιο, δηλώνοντας μάλιστα πως τα λόγια του έχουν μεγάλη σημασία, όμως ο τρόπος που τα εκφράζει δεν είναι σωστός.

Η απάντηση της Νανάς Παλαιτσάκη στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Συμφωνώ απόλυτα με την κριτική που κάνει o Ανδρέας Μικρούτσικος, του οποίου το όνομα το θυμάμαι πολύ καλά. Θυμάμαι πολύ καλά το επίθετο του Ανδρέα Μικρούτσικου και νομίζω ότι το αρθρώνω σωστά. Ελπίζω αυτή τη γνώμη που έχει και είναι πολύ σημαντική να την εκφράζει λίγο πιο ήπια, γιατί η τόση μεγάλη ένταση μπορεί να εμποδίσει τον τηλεθεατή να καταλάβει τη σημαντικότητα των όσων λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι τον Light και τον κάθε Light τον τοποθετούν εκεί για να δημιουργεί μανούρες και να λέει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.