«Εγώ εδώ δεν μπορώ!» - Ξεφυσούσε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την συμπεριφορά της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στο Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ εδώ δεν μπορώ!» - Ξεφυσούσε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την συμπεριφορά της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στο Super Κατερίνα

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την Τρίτη 31/10, συζητήθηκε ξανά το όλο θέμα που δημιουργήθηκε στο Fame Story με το τραγούδι της Μαριώς, το οποίο ο Light χαρακτήρισε απολίθωμα, ξεκινώντας έναν καβγά με τον Ανδρέα Μικρούτσικου (δείτε εδώ το ξέσπασμά του κατά του τράπερ).

Την δική της άποψη πάνω στο όλο ζήτημα θέλησε να εκφράσει και η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο αισθάνθηκε πως οι συνεργάτες της την διέκοπταν συνεχώς, χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει τις προτάσεις της, χάνοντας τον ειρμό της. Τα έβαλε, μάλιστα με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ξεφυσώντας στον αέρα, δείχνοντας φανερά ενοχλημένη με την κατάσταση.

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου από την συμπεριφορά της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στο Super Κατερίνα

«Να ολοκληρώσω βρε Χρύσλα μισό λεπτό... Αφού κάνεις την ερώτηση... Εγώ εδώ δεν μπορώ. Νιώθω ότι μιλάω και κεκεδίζω, εδώ πέφτετε όλοι πάνω μου να με διορθώσετε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Καινούργιου ένταση με Χρύσλα Γεωργακοπούλου

«Μόνη σου το νιώθεις όμως», της απάντησε εκείνη με ύφος και ο Χάρης Λεμπιδάκης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να προχωρήσει στο θέμα, λέγοντας: «Κατάλαβα αυτό που θες να πεις...», με την παρουσιάστρια να συνεχίζει: «Πώς το κατάλαβες αφού...», αλλά εκείνος δεν έδωσε περισσότερη έκταση και ολοκλήρωσε τη σκέψη του.

Τι συνέβη χθες πίσω από τις κάμερες

Το πρωί της Δευτέρας 30/10 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την ώρα που ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαντούσε στον Victor Vernicos συγκεκριμένα (δείτε εδώ τα αιχμηρά του λόγια), η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε αρκετά εκνευρισμένη με όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες, χωρίς να μπορεί να παρακολουθήσει τον συνεργάτη της.

Εκείνος το παρατήρησε και την ρώτησε ποιο ήταν το πρόβλημα. Η παρουσιάστρια τότε εκνευρίστηκε περισσότερο, λέγοντας πως υπάρχουν απαγορεύσεις που καταπατούνται, με τον ίδιο να κοιτά γύρω του, να αντιλαμβάνεται πως κάποιος καπνίζει και να το φωνάζει στον αέρα.

«Η Κατερίνα θα μπορούσε να με διακόψει, ενώ τώρα άμα με διακόψει θα της πω "δεν με ακούς"», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, βλέποντας πως το μυαλό της Κατερίνας Καινούργιου ήταν "αλλού".

«Όχι, απλά κάποια πράγματα απαγορεύονται στο πλατό και νευριάζω όταν τα κάνουν. Άμα κλείσει η φωνή μου εμένα από τους καπνούς, μετά να δούμε πως θα κάνουμε εκπομπή», απάντησε εκείνη και αναφώνησε εκείνος τότε: «Μην καπνίζετε ρε και μου κόβει τώρα τον ειρμό μου».