«Μετά το τσίρκο πήρα μία συνειδητή απόφαση να...» - Η πρώτη αντίδραση του Light μετά το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τέλος από τα social media ο τράπερ;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Μετά το τσίρκο πήρα μία συνειδητή απόφαση να...» - Η πρώτη αντίδραση του Light μετά το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο γνωστός τράπερ, Light, προέβη σε μία σημαντική ανακοίνωση για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσής του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη μορφή story, μετά από την απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στα σχόλια, που του είχε κάνει.

Υπενθυμίζουμε, πως όλα ξεκίνησαν, όταν ο παρουσιαστής χθες, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου έγινε έξαλλος με τον τράπερ και ξεκίνησε να φωνάζει και να μιλάει με παραπάνω από αιχμηρά λόγια για αυτόν, χαρακτηρίζοντας τον "ανύπαρκτό" και ανιστόρητο", εξαιτίας του σχόλιου που είχε κάνει ο τραγουδιστής στο τελευταίο live του "Fame Story" του Star, μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού, Alpha (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Στη συνέχεια, ο τράπερ απάντησε στον ίδιο τόνο και με πολύ έντονα σχόλια για την ηλικία του παρουσιαστή, μιλώντας για ΚΑΠΗ που θα εμφανιστούν για να τον τραμπουκίσουν σε επόμενη εμφάνισή του (δείτε εδώ τα λόγια του τράπερ).

Το αποκορύφωμα, βέβαια που έφερε τον τράπερ σε αυτή την απόφαση για τους προπσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ήταν η σημερινή απάντηση του παρουσιαστή στα λόγια του, όπου τον χαρακτήρισε ως αόρατο (δείτε εδώ τι ανέφερε).

Η ανάρτηση του Light στο Instagram και η απόφασή του για τα social media

«Έχω πάρει μία συνειδητή απόφαση μετά τα βραβεία, που έγινε το τσίρκο, το οποίο έγινε. Έχω πάρει μία συνειδητή απόφαση να μη χρησιμοποιώ τα social media μου για drama, να μην μπαίνω σε κόντρες και "ξεκατινιάσματα", και τα λοιπά, και τα λοιπά. Εδώ είναι ένα μέρος που βάζουμε θετική ενέργεια και μιλάμε για τη δουλειά μας, για τα επερχόμενα πράγματα, για αυτά που έρχονται τα πράγματα. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, οπότε όποιος και να με μπεϊτάρει, όποιος και να με προκαλεί, από το ίντερνετ από την τηλεόραση, δεν πρόκειται να δείτε ντράμα από εδώ», ανακοίνωσε ο γνωστός τράπερ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Εύη Δρούτσα: «Ασέβεια προς την τρίτη ηλικία» απαντάει αποκλειστικά στο YOU

Μετά από επικοινωνία που είχαμε απάντησε, «Αυτό ξεπερνάει τα όρια. Δεν το λέω για μένα, αλλά για την μουσική ιστορία. Θα διαγράψουμε μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Τσιτσάνης, η Μούσχουρη και ο Μικρούτσικος, επειδή είπε αυτά τα πράγματα ο Light; Θα διαγράψουμε την ιστορία μας;», λέει συγκεκριμένα και συνεχίζει: «Οι ρίζες του ελληνικού τραγουδιού είναι αυτές που μας έφτασαν να ακούμε ωραία μουσική. Κι εμένα η ιστορία του τραγουδιού με βοήθησε να γράψω, όπως και όλο τον κόσμο».

Η κουβέντα πηγαίνει και στην πρόσφατη σκληρή απάντηση του Light, σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα", με την Εύη Δρούτσα να ανταπαντάει: «Αυτό που είπε, να πάρουν τα πι και τις μαγκούρες, είναι ασέβεια προς την τρίτη ηλικία».