«Φαν φακτ που θα τον σοκάρει! Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες» - Κόλαφος η Εβελίνα Νικόλιζα για τον Περικλή Κονδυλάτο

Η αποστομωτική ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Περικλής Κονδυλάτος πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, κατά τις οποίες αναφερόταν στις γυναίκες με "περιττά" κιλά, οι οποίες βγάζουν τις κοιλιές τους έξω, κάτι που είναι λάθος, ειδικά όταν διαφημίζεται (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Τα λόγια αυτά του σχεδιαστή κοσμημάτων προκάλεσαν έντονες και ποικίλες αντιδράσεις από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και η Εβελίνα Νικόλιζα. Η δημοσιογράφος θέλησε να αφήσει τα σχόλιά της μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Νικόλιζα για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

«Δεν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά. Λογικά θα έχει και μία ξαδέρφη με παραπάνω κιλά. "Αρκεί να μην προκαλούν". Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι. Κανένας δεν προσπαθεί να επιβάλλει τα κιλά του επειδή τολμάει να κυκλοφορεί στον δρόμο και να φοράει ό,τι θέλει. Λογικά δεν έχει ακούσει τη λέξη "συμπερίληψη". Φαν φακτ που θα τον σοκάρει. Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Σιγά μην κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας, δεν χωράμε κιόλας» - Σε αμήχανη θέση η Δαναή Μπάρκα μετά το bodyshaming του Περικλή Κονδυλάτου

Εβελίνα Νικόλιζα απάντηση σε Περικλή Κονδυλάτο

Η μάχη που έχει δώσει και η ίδια με τα κιλά της

«Είμαστε εδώ σε ένα video με τίτλο “Πως ξαναπήρα 35 κιλά” και η αλήθεια για να το ξεκαθαρίσω εξ’ αρχής είναι ότι δεν πήρα 35 κιλά. Πήρα 45. Απλώς επειδή υπάρχει ένα video με τίτλο “Πως έχασα 35 κιλά” και υπήρχε πάντα ένα inside joke με τη διατροφολόγο μου ότι όταν τα ξαναπάρω θα κάνω ένα video για το πώς ξαναπήρα 35 κιλά, είμαι εδώ για να κάνω αυτό το video.

Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω, παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας και αυτά τους ωθούν στο να πάρουν κιλά και δεν είναι σωστό να λέμε σε κάποιον ότι πάχυνε.(…)

Είναι μια νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή ότι όταν είμαι πολύ κουρασμένη ή έχω κάνει κάτι δύσκολο ή έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα που ήταν θεόστραβη, μου αξίζει να φάω.(…) Σκεφτείτε πόσο λάθος είναι αυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά κιλά “επιβράβευσης” Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα», είχε αποκαλύψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εβελίνα Νικόλιζα: «Θα το συζητήσω με τη Ναταλία...» - Η αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για την αποχώρησή της από το "Καλύτερα Δε Γίνεται"

Ναταλία Γερμανού: «4 φύγανε για το Στρασβούργο 3 γύρισαν...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση για τα μέλη του Καλύτερα δε γίνεται

Εβελίνα Νικόλιζα: «Δε θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ» - Το σχόλιο για το πρόσωπο και τα κιλά της & το δημόσιο ξέσπασμα

«Εγώ που έχω υπάρξει υπέρβαρος πολλές φορές στη ζωή μου; Έκανα αστεία και μέσα μου έκλαιγα» - Η απάντηση του Κονδυλάτου για τις γυναίκες "100 κιλά"

«Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά! Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία» - Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον σάλο γύρω από το όνομα του Περικλή Κονδυλάτου

Αποκλειστικό - Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Ας φάει όσο θέλει, δεν θα καταρρίψουμε τα υγιή πρότυπα»

«Αν μια κυρία με 120 κιλά του σηκώσει το μαγαζί, του αφήσει 5.000 ευρώ θα της πει βγες έξω;» - Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου έβαλε στη θέση του τον Περικλή Κονδυλάτο

«Μας κάνει υποκριτές! Το ότι ένας άνθρωπος λέει την άποψή του κι εμείς πέφτουμε να τον φάμε...» - Ξέσπασε η Μελέτη μετά τις δηλώσεις του Κονδυλάτου

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απαντά στον Κονδυλάτο για την ατάκα «100 κιλά που τα πετάει όλα έξω» - «Έχουμε δικαίωμα να βάλουμε ένα κοντό μπλουζάκι»