Ιδιαίτερο το Σάββατο (4/11) για την Ελένη Μενεγάκη και την κορούλα της - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Τι θα συμβεί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιδιαίτερο το Σάββατο (4/11) για την Ελένη Μενεγάκη και την κορούλα της - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη, παρά τη μικρή αδιαθεσία που αισθάνθηκε στην αρχή της εκπομπής της στο MEGA, Ελένη, την Τρίτη 31/10 (δείτε εδώ τι συνέβη), συνέχισε με ευχάριστη διάθεση και αμείωτο κέφι. Μάλιστα, μπήκε σε μία διαφορετική διάσταση εξαιτίας του Halloween, το οποίο γιορτάζεται κάθε χρόνο στην Αμερική την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει "έθιμο" και στην Ελλάδα.

Ο ρεπόρτερ της μεταφέρθηκε μέχρι το κέντρο, στου Ψυρρή για να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό μαγαζί με αντίστοιχη διακόσμηση, πολλές στολές και παιχνίδια, δίνοντας έτσι την αφορμή στην παρουσιάστρια να αποκαλύψει πως το Σάββατο που έρχεται θα ντυθεί και εκείνη για να βρεθεί σε πάρτι με την κόρη της.

Τι ετοιμάζει με την κόρη της η Ελένη Μενεγάκη

«Μιας που είσαι εκεί για μπες μια στιγμούλα μέσα και δες έχουν τίποτα να βάλω στο κεφάλι μου, που έχω το Σάββατο να συνοδεύσω κάπου την κόρη μου; Κάτι που να είναι μαύρο και λίγο τρομακτικό. Αν το βρεις, αγόρασέ το και τα βρίσκουμε εδώ», του είπε και εκείνος αμέσως μπήκε μέσα και της βρήκε ένα καπέλο μάγισσας: «Μαύρο και τρομακτικό. Μαύρο και φανταστικό, θα μου πηγαίνει κιόλας. Αγόρασέ το Κώστα μου και σε περιμένω να τα πούμε στην εκπομπή», δήλωσε χαμογελώντας.

Δείτε επίσης: Κοιτούσαν το φακό και περπατούσαν αμέριμνες - Σπάνια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη, με την 8χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου

Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο που πέρασε

H Eλένη Μενεγάκη έκανε μια διαφορετική έναρξη θα λέγαμε την Δευτέρα (30/10) στην εκπομπή της ''Ελένη'' με την ίδια να έχει εμφανώς ανεβασμένη διάθεση, καθώς την Κυριακή (29/10) είχε γενέθλια και μάλιστα τα πέρασε στο αγαπημένο της νησί.

Στην Άνδρο βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο η αγαπημένη παρουσιάστρια και μάλιστα, όπως αποκάλυψε έκανε τα μπάνια της στην θάλασσα, παρά το γεγονός, πως είμαστε στα τέλη του Οκτώβρη με τον καιρό να είναι, όπως είπε καλοκαιρινός.

Δείτε επίσης: Πολλά τα πήγαινε-έλα της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος

Η προσέλευση του κόσμου στο καράβι για Άνδρο πολύ μεγάλη με την Ελένη Μενεγάκη να περιγράφει, πως ήθελες μέσον για να περάσεις το αμάξι του στο πλοίο, εάν δεν είχες κλείσει έγκαιρα εισιτήριο.

«Πάρε με, αλλά που να με πας, που να με πας, που τελειώνει και ο Οκτώβρης και είναι ακόμα κατακαλοκαίρο! Τι τυχεροί, που είμαστε, που είναι είμαστε σε μία χώρα, που μπορείς τέλη Οκτώβρη να κάνει και δύο βουτιές στη θάλασσα. Ήμουν στους μισούς, που πήγαν παραλία, δεν το χάνω το Σαββατοκύριακο μου.

Μιλάμε για άπνια, δεν κουνούσε φύλλο...στο νησί κουνάει φύλλο με 40 βαθμούς, Ιούλιος μήνας. Τίποτα παιδιά 0 μποφόρ μπορεί να είχε. Τα πλοία; Γεμάτα κόσμο...δηλαδή με μέσον να βάλεις αυτοκίνητο, γιατί εντάξει ένας, δύο άνθρωποι θα μπουν...αυτό με τα αυτοκίνητα, δε φαντάζεστε..

Είδα πολύ κόσμο μέσα στο καράβι αυτήν την Παρασκευή, μίλησα με πολύ κόσμο και από αυτούς, που ήξερα και από αυτούς, που δεν ήξερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.