«Ήταν προϊόν μοντάζ!» - Απανωτά ''καρφιά'' από τον Σταμάτη Γαρδέλη για την εκπομπή του Τσουρού στο Mega

Η έκρηξη μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, στην οποία μίλησε για το σπίτι του, που πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό αξίας 80.000 ευρώ, όπως τόνισε.

Την Τρίτη (31/10) ο ηθοποιός παραχώρησε νέες δηλώσεις στην εκπομπή ''Πρωινό Σουσού'' με τον Σταμάτη Γαρδέλη να εξηγεί αναλυτικά τι συμβαίνει με την οικεία του, που πρόκειται να χάσει από την κατοχή του.

Νωρίτερα όμως, με το που ξεκίνησε δηλαδή να κάνει δηλώσεις ο ηθοποιός, τον είδαμε να είναι έξαλλος με την εκπομπή, που του πήρε συνέντευξη, αυτή του Κώστα Τσουρού, καθώς όπως είπε παραποίησαν τα λόγια του μέσα από το μοντάζ (δείτε εδώ).

Η έκρηξη του Σταμάτη Γαρδέλη για τη συνέντευξή του στο ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

«Το δίκαιο δεν είναι αντίληψη της διαπλοκής. Συμφωνείς; Είναι ακατάληπτο αυτό που λέω; Εγώ διεκδικώ το δίκαιο μου μέχρι εκεί που φτάνει η αλήθεια μου, όχι η δύναμή μου. Δεν παρακάλεσα κανέναν για εύνοια. Ή θα λογοκρίνετε κι εσείς τη σκέψη μου; Στην εκπομπή, που πήγα στο Ακόμα δεν είδες τίποτα, δεν είδες τίποτα γιατί ήταν προϊόν μοντάζ αυτό που είδες. Είδες τον εξευγενισμό της συγκάλυψης μίας εγωιστικής αυθεντίας πανελιστών. Δεν έβαλαν την ολοκληρωμένη σκέψη μου. Γιατί, εγώ δεν πήγα με παρακαλετά εκεί πέρα. Εγώ πήγα να ζητήσω διαφάνεια και ισονομία», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Η πρώτη απάντηση του για την παρεξήγηση του με τη Σκορδά

«Ωραία μόλις βγήκα από τη Φαίη, είμαι λίγο ταραγμένος. Αισθάνθηκα ότι μπήκα σε μία λογοκρισία της σκέψης μου, όλοι έχουν την άποψή τους, δε μπορώ να έχω τη δική μου; Δε με ενδιαφέρει η σεξουαλική ζωή, ο προσανατολισμός του καθένα. Καλημέρα σας είναι γεροντολάγνος. Τι σας νοιάζει αυτό εσάς; Είναι ομοφοβικό και άκρως ρατσιστικό από τη μεριά του. Με έχει στεναχωρήσει, που είμαστε ένα λαός, που έχουμε μπει σε ένα διχασμό», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γαρδέλης.