«Ήταν κομπάρσος του Λιάγκα! Ανάγκασαν τη Φαίη στο ΣΚΑΙ να...» - Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Σκορδά

Τα αιχμηρά της σχόλια και η αλήθεια για την "κόντρα" τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν κομπάρσος του Λιάγκα! Ανάγκασαν τη Φαίη στο ΣΚΑΙ να...» - Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Σκορδά

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της βραδινής της εκπομπής στο κανάλι του STAR (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση) βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 1/11 δηλαδή.

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος μίλησε αναλυτικά για το νέο της βήμα, όμως προχώρησε σε διάφορα σχόλια για τα υπόλοιπα πρόσωπα της τηλεόρασης, ανάμεσα στα οποία είναι και η Φαίη Σκορδά, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή και την κόρη της.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

«Θυμίζει ιταλικά και αμερικάνικα show το βράδυ. Τα θέματα θα είναι πάντα επικαιρότητας, αλλά θα έχουν και πρωταγωνιστές. Αν μου έλεγες να το κάνω βιντεοσκοπημένο δεν θα το έκανα. Εδώ, όμως, που είναι ένα κοινωνικό ζήτημα που θα βγει κάποιος από τη γωνία με εξιτάρει αφάνταστα.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ο στρατηγός Μάνος Σφακιανάκης θα είναι ο τρίτος συνεργάτης και χαίρομαι πολύ για αυτή τη συνεργασία. Θα αναζητάμε τον δράστη στα ίχνη του διαδικτύου», είπε αρχικά για την καινούρια της εκπομπή και συμπλήρωσε:

«Και την προηγούμενη χρονιά ήταν κάτι που το ήθελα, αλλά δεν ήταν έτοιμο το κανάλι να μου δώσει τα σκήπτρα για το βράδυ. Και φέτος που υπέγραψα δεν υπήρχε στο συμβόλαιο, ενώ υπήρχαν άλλες προτάσεις. Όταν ήμουν πίσω από τις κάμερες και σκεφτόμουν τον εαυτό μου μπροστά, αυτό είχα στο μυαλό μου. Έκανα υπομονή. Θέλω να κάνω εκπομπή με τον τρόπο που έχω ζηλέψει που γίνεται στην Αμερική».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο πρώην δίδυμο Σκορδά - Λιάγκα: «Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για τον Γιώργο Λιάγκα, θα μας κάνει αγωγές και φοβάμαι! Έλα βρε Γιώργο τώρα... Ύστερα λες γιατί στέλνουν σε σένα αγωγές», ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα είμαι ειλικρινής! Η Φαίη πήγε για μια συγκεκριμένη ζώνη στον ΣΚΑΪ. Όμως εκεί δεν κούμπωσαν οι Αταίριαστοι απέναντι σε μένα. Ανάγκασαν, λοιπόν, τη Φαίη να έρθει απέναντι σε μένα πιστεύοντας ότι θα πάει καλύτερα.

Η Φαίη αγαπά την πρωινή ζώνη. Έχει καταφέρει και έχει διατηρήσει το ποσοστό της. Είναι καλύτερα αυτό που επέλεξε στη ζωή της παρά να κάτσει στο Πρωινό δίπλα στον Λιάγκα σε μια εκπομπή που δεν της ταίριαζε περιεχομενικά. Στο τέλος αυτής της διετίας κερδισμένη θα βγει. Xαίρομαι που πολλά χρόνια μετά μπορούμε να μιλάμε με ειλικρίνεια. Δεν χαθήκαμε. Η Φαίη πήγε στο MEGA, αλλά ήμουν έντιμος άνθρωπος, κάτσαμε κάτω και τα είπαμε. Θεωρώ, λοιπόν, ότι όταν ήταν με τον Γιώργο, της έλεγα την αλήθεια. Ήταν κομπάρσος του Λιάγκα».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ για την "κόντρα" τους.

Τέλος, όσον αφορά στην κόρη της (δείτε την εδώ), σημείωσε: «H Έμμα δεν μου κάνει παράπονα, γιατί είμαι εκεί. Αν κάτι με κάνει να χαμογελώ είναι εκείνη».