«Οσονούπω θα...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Βόσσου για τον φυλακισμένο γαμπρό της, Βασίλη Δημάκη, και την κόρη της

«Υποφέρουν τα πουλάκια μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Οσονούπω θα...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Βόσσου για τον φυλακισμένο γαμπρό της, Βασίλη Δημάκη, και την κόρη της

Η Σοφία Βόσσου, η οποία έγινε θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε για τον ρόλο της ως μητέρα της Ερασμίας Μάνου, ξεκινώντας μία "κόντρα" με την Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ πώς την κατακεραύνωσε), παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μίλησε για την κόρη της και τον γάμο της με τον Βασίλη Δημάκη στη φυλακή, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει με τον γαμπρό της και ποιο είναι το μέλλον του ζευγαριού.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου για τον γαμπρό της στη φυλακή, Βασίλη Δημάκη

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον γάμο της κόρης μου. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ ευτυχισμένα. Μπορεί να είναι λίγο ανορθόδοξη η κατάσταση για το σύστημα γενικότερα, αλλά υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και είναι καλά. Οσονούπω θα αποφυλακιστεί και ο Βασίλης και θα βρουν τον δρόμο τους, γιατί τώρα ταλαιπωρούνται τα παιδιά με τα επισκεπτήρια κι όλα αυτά, υποφέρουν τα πουλάκια μου. Ήταν ωραία μωρέ, ήταν συγκινητικό και πολύ περισσότερο είχε συγκινηθεί ο Βασίλης. Έχει κάνει πολύ αγώνα κι αυτός. Η κουμπάρα, η κολλητή της Ερασμίας, είχε φέρει ρυζάκι, είχαμε κάνει κάτι κουφετάκια... υποτυπωδώς. Και που είχαμε άδεια να πάω κι εγώ ευχαριστώ πολύ!», είπε χαρακτηριστικά.

Η έκκληση της Ερασμίας Μάνου μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύζυγό της

Την Πέμπτη 4/5 πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Ερασμίας Μάνου, της κόρης της Σοφίας Βόσσου, και του Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές στις οποίες βρίσκεται ο δεύτερος (δείτε εδώ ποιος είναι και γιατί είναι φυλακή).

Μπορεί τα σχόλια να ήταν ποικίλα, κάτι που έκανε την μητέρα της και τραγουδίστρια να ξεσπάσει γι' αυτό (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ωστόσο η ίδια επιλέγει να κρατά τα θετικά μηνύματα που δέχθηκε στο μυαλό της και για τον λόγο αυτό θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και να αποκαλύψει την επιθυμία της σχετικά με τα δώρα του γάμου.

«Από χθες γράφω και σβήνω συνεχώς… Δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψουν τη χαρά και την συγκίνηση που νιώθω για την χθεσινή ημέρα που ορκιστήκαμε με τον σύντροφο μου και πλέον και επισήμως άντρα μου Βασίλη, παντοτινή αφοσίωση και αγάπη. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους, γνωστούς και αγνώστους για τα ατελείωτα μηνύματα με ευχές που έρχονται στο τηλέφωνο μου.

Καλώς ή κακώς η ολοκλήρωση για εμάς θα έρθει όταν καταφέρουμε να κερδίσει ο Βασίλης και πάλι την ελευθερία του έτσι ώστε να έρθει σπίτι μας οριστικά και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ζωής και για τους δύο μας, υλοποιώντας όλα τα κοινά όνειρα που έχουμε κάνει.

Επειδή φίλοι και γνωστοί εκφράζετε την ανάγκη να μας κάνετε ένα δώρο για την ένωση μας, σας ζητώ να το κάνετε στηρίζοντας την καμπάνια που τρέχει με πρωτοβουλία του #ΣΥΔ για τον Βασίλη με σκοπό την οικονομική ενίσχυση στον δικαστικό του αγώνα, έναν αγώνα που δεν αφορά μόνο εκείνον αλλά αφορά στα δικαιώματα των κρατουμένων, στα ανθρώπινα δικαιώματα εν γένει (πληροφορίες στα σχόλια). Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη! Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: «Επιθυμούμε να κάνουμε παιδί» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου μετά το σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές Κορυδαλλού

Από χθές γράφω και σβήνω συνεχώς... Δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψουν τη χαρά και την συγκίνηση που νιώθω για την...

Posted by Erasmia Manou on Friday, May 5, 2023
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Δημάκης: Οι πρώτες δηλώσεις από τη φυλακή για τους λόγους χωρισμού με τη Μάνου και το 3ο πρόσωπο - «Θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι...»

Σοφία Βόσσου - Η πρώτη αντίδραση μετά το χωρισμό της Ερασμίας Μάνου: «Δεν ξέρω για τι λέτε»

«Λένε τέρατα για τον άνδρα μου! Ότι είναι Αλβανός κρατούμενος ή...» - Ξέσπασε η Ερασμία Μάνου για τον Βασίλη Δημάκη

«Είχα οξεία νεφρική ανεπάρκεια... μου κρατούσε το χέρι, την αγαπώ τόσο πολύ» - Η σπάνια εξομολόγηση του Βασίλη Δημάκη για την Ερασμία Μάνου μέσα από την φυλακή

«Έπρεπε να φοράω 2 κορμάκια, 30 καλσόν, το σουτιέν τεράστιο μην τυχόν και βγει κρεατάκι» - Ο λόγος που η Βόσσου ήθελε να χάσει περιττά κιλά από το σώμα της

«Μπορεί να ήμουν με ψυχολογικά προβλήματα και να προσπαθούσα να το ξεπεράσω...» - Ξέσπασε η Ερασμία Μάνου κατά της Ελεονώρας Μελέτη

«Είναι αξιόλογος άνθρωπος! Πήρε τα δύο του πτυχία μέσα από τη φυλακή» - Έξαλλη η Βόσσου για όσους σχολιάζουν το γάμο της κόρης της με τον Δήμα