«Απ' ό,τι έμαθα στενοχωρήθηκε πολύ! Μου τηλεφώνησε ο...» - Το ξεκαθάρισμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παρεξήγηση με την Νανά Παλαιτσάκη

Η αναφορά στον πρώην σύζυγό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Απ' ό,τι έμαθα στενοχωρήθηκε πολύ! Μου τηλεφώνησε ο...» - Το ξεκαθάρισμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παρεξήγηση με την Νανά Παλαιτσάκη

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία αναφορά στο όνομα της Νανάς Παλαιτσάκη, αλλάζοντας το επίθετό της σε Παρτσαλάκη (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), κάτι που η ίδια παρατήρησε και γι' αυτό του απάντησε μέσα από το Mega Καλημέρα την επόμενη κιόλας μέρα.

Ο ίδιος, λοιπόν, βρήκε την αφορμή κατά τη διάρκεια του Super Κατερίνα την Τετάρτη 1/11 να εξηγήσει για ποιο λόγο μίλησε με έντονο τρόπο για εκείνη και γιατί άλλαξε ουσιαστικά το επώνυμό της δείχνοντας πως δεν την γνωρίζει πραγματικά.

Το ξεκαθάρισμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παρεξήγησε με την Νανά Παλαιτσάκη

«Χθες ή προχθές με το θέμα της Βόσσου και της κόρης της, είπα κάτι για τη Νανά που διαφώνησα μαζί της. Δεν την είπα Νανά Παλαιτσάκη, την είπα Παρτσαλάκη. Δεν είναι στο επίπεδο και στην ηθική μου να αλλάζω τα επίθετα. Αυτά τα κάνει ο Κούγιας. Η ίδια, απ’ ό,τι έμαθα, γιατί μου τηλεφώνησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, στενοχωρήθηκε πολύ. Πίστεψε ότι το έκανα επίτηδες. Του εξήγησα ότι δεν το έκανα επίτηδες και δεν επιτρέπεται η Νανά να στενοχωριέται για τέτοια θέματα, γιατί γνωριζόμαστε από εποχή Δούκα (ο πρώην σύζυγος της). Με ξέρει και την ξέρω, δεν θα χρησιμοποιούσα τέτοια μέθοδο. Το δηλώνω και στην εκπομπή, γιατί είναι έξω από μένα όλο αυτό», ξεκαθάρισε.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της

Στα 62 του χρόνια «έσβησε» ο πρώην σύζυγος της Νανάς Παλαιτσάκη, το 2019. Παρά το διαζύγιο τους οι δυο τους είχαν άψογες σχέσεις μέχρι το τέλος. Σε παλιότερη συνέντευξή της η δημοσιογράφος, είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη που είχε κάνει για τον θάνατό του πρώην συζύγου της και το πρόβλημα υγείας του.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, η ίδια ενημερώθηκε για τον θάνατό του στον αέρα της εκπομπής και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Εξήγησε πώς γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του και πώς τις τελευταίες μέρες ήταν σε καταστολή, αλλά δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί νωρίτερα.

Ο ίδιος, έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και η απώλειά του βύθισε στο πένθος αγαπημένα του άτομα. Δείτε ποιος ήταν ο πρώην σύζυγος της στο Athensmagazine.gr