"Αποδεκατίστηκε" το πλατό της Ελένης! Έμειναν 3 - Εκτάκτως νωρίτερα στον αέρα η Μενεγάκη

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τις αλλαγές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Στον αέρα του MEGA βγήκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, η Ελένη Μενεγάκη στην "Ελένη" προχωρώντας σε ανακοινώσεις. Όχι, δεν αλλάζει ώρα η εκπομπή, ωστόσο εκτάκτως αυτή τη φορά έγινε μία αλλαγή. Ο λόγος; Η στάση απεργίας για την οποία αποχώρησαν από το Πάμε Δανάη ο Άρης Καβατζίκης και η Δέσποινα Καμπούρη.

Στο πλατό, λοιπόν, δίπλα της βρέθηκαν μόνο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την ομάδα να έχει "αποδεκατιστεί". Αυτό, βέβαια, δεν θα διαρκέσει μέρες, αφού από αύριο θα είναι όλοι μαζί ξανά. Οι απουσίες των υπολοίπων, ωστόσο, δημιούργησε άγχος στην παρουσιάστρια για το πώς θα γεμίσει τον τηλεοπτικό χρόνο.

Δείτε επίσης: Ιδιαίτερο το Σάββατο (4/11) για την Ελένη Μενεγάκη και την κορούλα της - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις έκτακτες αλλαγές στην εκπομπή της

«Γεια σας βρε παιδιά, καλησπέρα σας! Σήμερα θα σας τα λέω όλα αργά. Ξέρετε γιατί; Μου θυμίζει κάτι διαγωνίσματα που δεν ήξερα τι να γράψω. Για να γεμίσω τον χρόνο. Κάποιες φορές όταν ήμουν μαθήτρια, όταν ένα μάθημα δεν το ήξερα πολύ καλά, επειδή ήμουν πάρα πολύ καλή στο να γεμίζω τον χρόνο, έγραφα, έγραφα... Ουσία δεν υπήρχε, αλλά από σάλτσα ήμουν καταλυτική. Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Όπως είδατε - γιατί δεν βγήκε το δελτίο - υπάρχει μια στάση εργασίας για τους δημοσιογράφους.

Εμείς ως παρουσιαστές είμαστε στη θέση μας, βγήκαμε και νωρίτερα, θα ευχαριστηθώ σήμερα να μιλάω. Αλλά ευτυχώς στην παρέα μας έρχεται ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε ατέλειωτες κουβέντες και γευσιγνωσίες. Με όλη αυτή την αλλαγή ήταν να τη δω την ερχόμενη εβδομάδα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αλλά μιας και σήμερα είχαμε πιο πολύ χρόνο κάναμε αυτή την αλλαγή», είπε.