Αδημοσίευτη φωτογραφία της Μπόμπα με τον Τανιμανίδη - Ερωτευμένοι στη θάλασσα με τη Χριστίνα χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μοναδικές οικογενειακές στιγμές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τους δύο να είναι εξίσου ενεργοί στο μεγάλωμα των κορών τους - τη μικρή Φιλίππα και την Αριάνα.

Μέσα από αναρτήσεις, που συχνά κάνει η Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είδαμε την Τρίτη (31/10) μερικές αδημοσίευτες οικογενειακές στιγμές, που δεν είχε μοιραστεί με τους φίλου της.

Οι δέκα καλύτερες στιγμές της Χριστίνας Μπόμπα για τον Οκτώβριο, που έφυγε περιλάμβανε φυσικά τα παιδιά της και τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και όμορφες θέες και αγαπημένους φίλους της ζωής της (δείτε εδώ σε τι φάση βρίσκεται το σπίτι, που ανακαινίζουν).

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την οικογένεια Μπόμπα και Τανιμανίδη

«October’s happy moments
1. Date night μετά από πολύ καιρό
2. Πετάμε πετρούλες στην παραλία στα καμένα βούρλα
3. Τρέξιμο για δυο με θέα
4. Ταβερνάκι και φίλοι, η καλύτερη Κυριακή
5. Μαθαίνουμε γράμματα
6. Φίλοι, κουμπάροι, οικογένεια
7. Το αγαπημένο μου ηλιοβασίλεμα
8. Φτιάχνουμε πλαστελίνες με αλεύρι
9. #lovethiscouple
10. Τα πρωινά μαζί σας», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα

Θέλουν να μεγαλώσει η οικογένειά τους;

Την Παρασκευή 22/9 μέσα από την εκπομπή ''Πρωινό'' είδαμε τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ''πιάστηκε'' από ρεπόρτερ της εκπομπής στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από ταξίδι στην Κύπρο.

Ο επιχειρηματίας ανάμεσα στις δηλώσεις, που έκανε αναφέρθηκε και στις πρόσφατες φήμες, που αφορούν στην Χριστίνα Μπόμπα και στην οικογένειά τους, καθώς ειπώθηκε, ότι η γυναίκα είναι ξανά έγκυος (δείτε τι δήλωσε η ίδια).

Από τη μεριά του ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε, πως όντως η σύζυγός του δεν είναι έγκυος, δυστυχώς, όπως τόνισε, καθώς είναι επιθυμία του με τη Μπόμπα να φέρουν ένα ακόμα παιδί στον κόσμο.

«Το επιβεβαίωσε, δυστυχώς δεν είμαστε έγκυος. Σίγουρα άλλο ένα...να μην κάνουμε άλλο ένα; Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αν εννοείς αυτό, αλλά παραπάνω παιδιά είναι παραπάνω ευτυχία», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.