Τον "έκλεψε" από τα χέρια της - Γνωστή ηθοποιός βγήκε από διαζύγιο και τα έφτιαξε με τον πρώην της Μαρία Ολυμπίας

Υπάρχουν και παιδιά στη μέση...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τους τελευταίους μήνες ανακοινώθηκαν διάφοροι χωρισμοί στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη showbiz. Δύο από αυτούς, ωστόσο έχουν άμεση σχέση ο ένας με τον άλλο, κι αυτό γιατί δύο από τα τέσσερα πρόσωπα φαίνεται πως ξεκίνησαν δεσμό μεταξύ τους λίγο μετά τις ανακοινώσεις για την προσωπική τους ζωή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ ανακοίνωσαν μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram πως μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο παιδιά πήραν διαζύγιο: «Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού και σε φιλικό επίπεδο να πάρουμε διαζύγιο. Υπάρχουν διάφορες εικασίες στο γιατί χωρίζουμε αλλά αλήθεια αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ειλικρινά ελπίζουμε ότι όλοι θα σεβαστούν την επιθυμία μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», έγραψε στο προφίλ της η ηθοποιός, αποκλείοντας το οποιοδήποτε σχόλιο (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Joe Jonas Sophie Turner
Instagram / Joe Jonas

Την ίδια περίοδο περίπου, έγινε γνωστό πως χώρισε και η Μαρία Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ (δείτε εδώ τι συνέβη). Η ίδια βρισκόταν σε σχέση επί τρία χρόνια με έναν Βρετανό κροίσο, γιο και κληρονόμο του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, Peregrine Pearson, με την πρώτη τους κοινή εμφάνιση να είναι εκείνη στον γάμο του θείου της Φίλιππου με τη Nina Flohr, τον Οκτώβριο του 2021, στην Αθήνα.

Μαρία Ολυμπία χωρισμός
Instagram / olympiagreece

Το νέο ζευγάρι "σκάνδαλο" της showbiz

Τι συμβαίνει τώρα, λοιπόν; Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η Σόφι Τέρνερ, αλλά και ο Peregrine Pearson άφησαν πίσω τους το παρελθόν τους και πλέον είναι μαζί, αφού απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν "καυτά" φιλιά ένα μεσημέρι στους δρόμους του Παρισιού, ενώ μάρτυρας ανέφερε, μάλιστα, πως τους είδε στον σταθμό Gare du Nord να μιλάνε και να γελάνε.