«Δεν είναι η τελευταία διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου αυτή που...» - Η ανατρεπτική μαρτυρία του Χάρη Παπαδόπουλου, φίλου της ηθοποιού

Οι υπόνοιες για τη διάρρηξη

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δεν είναι η τελευταία διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου αυτή που...» - Η ανατρεπτική μαρτυρία του Χάρη Παπαδόπουλου, φίλου της ηθοποιού

Μία σημαντική αποκάλυψη έκανε για τη διαθήκη της μεγάλης κυρίας του κινηματογράφου και του θεάτρου, Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά και για την κλοπή στο σπίτι της (δείτε εδώ τι έγινε) ο φίλος της, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του φίλου της Μαίρης Χρονοπούλου, Χάρη Παπαδόπουλου

«Θέλω καταρχήν να εκφράσω τη χαρά μου, που η Μαίρη αναγνώρισε την προσφορά της Λαμάρα, της οικιακής βοηθού, αυτής της σπουδαίας γυναίκας που τη στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ιδιόχειρη είναι μάλλον η άλλη διαθήκη, η οποία υπήρχε στο σπίτι, που πρέπει να αποδειχτεί, να βρεθεί. Βέβαια, αυτή η ιστορία με το να μείνει το σπίτι απροστάτευτο στην ουσία, να μην καταγραφούν τα αντικείμενα, τα πράγματα και να γίνει η κλοπή, η οποία έγινε αυτό ήταν μεγάλο λάθος.

Τώρα όμως με την απόφαση του Ειρηνοδικείου, θα γίνει και μία καταγραφή επίσημη για το τι υπάρχει μέσα. Μου φαίνεται απίθανο σενάριο, να μπήκαν αυτοί οι άνθρωποι μετά από μία εβδομάδα για να πάρουν πράγματα, μπήκαν στοχευμένα μέσα. Πιθανόν να ήταν και η διαθήκη αυτό. Μου είχε πει κάποια στιγμή, ότι είχε κάνει κάτι πολύ αναλυτικό πάνω στη διαθήκη και διορθωτικό. Η τέφρα είναι σε εμένα νόμιμα, διότι την πήρα με την υπογραφή μου. Κανένας δε τη ζήτησε εκείνη τη μέρα, οπότε την πήρα εγώ και είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκεται στο σπίτι μου. Από εκεί και πέρα εμείς θα υλοποιήσουμε την επιθυμία της να σκορπιστεί στο Σούνιο. Η Μαίρη, η επιθυμία της, ήταν να πάει στο Σούνιο, δεν βλέπω κάτι εγγράφως, κάτι σοβαρό», σημείωσε ο φίλος της μεγάλης ηθοποιού του παλαιού Ελληνικού κινηματογράφου.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: