«Με τον κύριο Κατριβέση;» - Η αμήχανη αντίδραση της Μαριάντας Πιερίδη σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κρίση στον γάμο της

«Τώρα τι αισθάνομαι λέω να το αφήσω για μένα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με τον κύριο Κατριβέση;» - Η αμήχανη αντίδραση της Μαριάντας Πιερίδη σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κρίση στον γάμο της

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη. Η ίδια, λοιπόν, έκανε μερικές δηλώσεις για τη νέα εκπομπή στην οποία θα βρίσκεται στο OPEN, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, μαζί με την Φελίσια Τσαλαπάτη και την Ναταλί Κακκαβά, παρά τη διαμάχη που υπήρξε μεταξύ τους.

Η δημοσιογράφος προσπάθησε, μάλιστα, να την ρωτήσει για τον Δημήτρη Κατριβέση, καθώς ο γάμος τους περνά κρίση, ωστόσο η ίδια αντέδρασε και θέλησε να το αποφύγει. Έχει εξηγήσει πως είναι κάτι πολύ δύσκολο και δεν της αρέσει να το συζητά.

Η αντίδραση της Μαριάντας Πιερίδη σε ερώτηση για τον Δημήτρη Κατριβέση

«Εγώ κάλεσα πρώτη τη Ναταλί Κάκκαβα. Πειράζει; Ήθελα να πιω έναν καφέ με τα κορίτσια. Απαγορεύεται; Σε παρακαλώ! Γενικά αισθάνομαι... Τώρα τι αισθάνομαι λέω να το αφήσω για μένα. Ξεκινάμε πολύ σύντομα, δεν θα πω τίποτα άλλο όμως. Θα τα πει όλα η διοίκηση του καναλιού», είπε αρχικά για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

«Με τον κύριο Κατριβέση;», την ρώτησε τότε η ρεπόρτερ, με την τραγουδίστρια να απαντά: «Γειά σου Γιώργο!», γελώντας και συνέχισε να μιλά για την εκπομπή: «Θα είναι τέλεια, το πλατό θα είναι υπέροχο, έχει χρώματα που αγαπάω και αυτά είναι τα μόνα πράγματα που μπορώ να σου πω. Η σχέση μου με τα κορίτσια είναι υπέροχη. Τώρα τη γνώρισα τη Ναταλί και χάρηκα πάρα πολύ που το έκανα. Είπαμε να το κάνουμε κοριτσοπαρέα, όπως θα είμαστε και στην εκπομπή».

Έπειτα ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τον Τριαντάφυλλο εκτός και δήλωσε: «Ποιος είπε ότι δεν θα είναι;» (δείτε εδώ τι ισχύει πραγματικά).