Έδωσαν τα χέρια Κάκκαβα, Πιερίδη & Τριαντάφυλλος - "Κλείδωσε" η ομάδα και ο τίτλος της πρωινής εκπομπής του OPEN το Σ/Κ

Τέλος η κόντρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Από τότε που ολοκληρώθηκε το project "Καλοκαίρι Yes" ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την ομάδα αυτού για μία νέα συνεργασία, σε αντίστοιχο πρόγραμμα, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι του OPEN. Ωστόσο δημιουργήθηκε μεγάλη ανησυχία και ένταση όταν έγιναν δηλώσεις από την Μαριάντα Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο κατά της Ναταλί Κάκκαβα, για την εισχώρησή της στην παρέα τους και την παρουσίαση του νέου project (δείτε εδώ τις χειμαρρώδεις δηλώσεις τους).

Οι ίδιοι έκαναν δηλώσεις ξανά, πήραν πράγματα από όσα ειπώθηκαν πίσω, ενώ εκείνη εξήγησε πως στεναχωρήθηκε για όλο αυτό, με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα να παίρνει θέση για να υπερασπιστεί τη γυναίκα του. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η παρεξήγηση λύθηκε αφού η ομάδα "έκλεισε".

Κλείδωσε η ομάδα και ο τίτλος για την πρωινή εκπομπή του OPEN το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News συγκεκριμένα, ο σταθμός σε λίγο καιρό πρόκειται να παρουσιάσει την εκπομπή "Παρέα Σαββατοκύριακο", στην οποία δεν θα υπάρχει ένας κεντρικός παρουσιαστής, αλλά πέντε! Θα εφαρμοστεί το μοντέλο της ισότιμης πεντάδας.

Παραμένουν, δηλαδή, η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Τριαντάφυλλος και ο Φοίβος Παπαδάκης, ενώ προστίθεται ως ισότιμο μέλος, όπως διαδόθηκε αρχικά, η Ναταλί Κάκκαβα. Στόχος είναι η εκπομπή να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, όπου τα ηνία τα έχουν γυναίκες παρουσιάστριες, όπως είναι η Σίσσυ Χρηστίδου με το Χαμογέλα και Πάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα με το I Love ΣουΚου. Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του Οκτώβρη.

Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Γιάννης Μπούτος ξανά, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα του I Love ΣουΚου την Κυριακή 8/10: «Κρυφές πηγές μου αποκαλύπτουν ότι θα είμαι στο ΟΡΕΝ. Η τελευταία επαφή που είχαμε με το κανάλι, όταν τελείωσε η εκπομπή, ήταν ότι συνεχίζουμε κανονικά ως έχει η κατάσταση. Δεν με ενόχλησε που δεν ήμουν στο τρέιλερ του σταθμού. Ο Φοίβος Παπαδάκης γράφει πολύ ωραία στην κάμερα, οπότε μπορώ να δικαιολογήσω γιατί τον ήθελαν σίγουρα σε αυτό».

Και πρόσθεσε: «Μόνο για Σαββατοκύριακο μιλάμε. Δεν μπορώ να είμαι κάπου αλλού, γιατί για τις υπόλοιπες εκπομπές έχουν κλείσει. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι με τα παιδιά», ενώ εξήγησε πως του είχε γίνει πρόταση για το Breakfast at Star και την απέρριψε γιατί βρισκόταν ήδη σε συζητήσεις με το OPEN.