Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι - Με κόκκινο κραγιόν η Γεωργία Κρασσά στην αγκαλιά του Ορφέα Αυγουστίδη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει και φέτος ένα αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα με θεατρικές παραστάσεις και φυσικά τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης σειράς του Alpha, Σασμός (δείτε εδώ τον εκβιασμό της Αργυρούς στον Αστέρη).

Σε κάθε περίπτωση, ο ηθοποιός δεν ξεχνάει τον ρόλο του ως πατέρας και ως σύζυγός, αφού έχει φέρει στη ζωή ένα παιδί με την αγαπημένη του σύζυγό, Γεωργία Κρασσσά, με την οποία πρόσφατα έκαναν μια κοινή έξοδο.

Δείτε επίσης: Εναλλακτικό, με τεράστια βεράντα & γεμάτο με τα παιχνίδια του μικρού Αχιλλέα - Φωτογραφίες από το διαμέρισμα του Αυγουστίδη και της Κρασσά στο κέντρο της Αθήνας

Η κοινή έξοδο της Γεωργίας Κρασσά και του Ορφέα Αυγουστίδη

Πιο συγκεκριμένα, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι στα εγκαίνια του Trinidad στον Κεραμεικό, στο νέο μαγαζί εστίασης του συντρόφου της Δανάης Παππά, Λάμπρου Λάζαρη.

Αυγουστίδης - Κρασσά

Αυγουστίδης - Κρασσά - Εγκαίνια Trinidad

Η κοινή έξοδος του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Μαρία Τζομπανάκη και τη σύζυγό του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του σύντροφος, Γεωργία Κρασσά βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους μιας και πριν από κάποιους μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα υπέροχο αγοράκι που έφερε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι βλέπουμε σπάνια κοινά στιγμιότυπα στα social media, αν και πριν από κάποιες μέρες ανέβασαν την πιο επική φωτογραφία για τις Απόκριες (δείτε τη εδώ).

O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ωστόσο εντόπισε τον αγαπημένο ηθοποιό μαζί με την σύντροφό του, τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη και τον γιό του, σε οικογενειακή έξοδο το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τον γιο του ενώ η Μαρία Τζομπανάκη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την έξοδό της με τον εγγονό της.

Ορφέας Αυγουστίδης παιδίΟρφέας Αυγουστίδης γιόςΟρφέας Αυγουστίδης σύντροφοςΟρφέας Αυγουστίδης Μαρία Τζομπανάκη