«Δεν είμαι γριά, δεν μπορώ να κάνω κάποια συζήτηση!» - Ξέσπασε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την ηλικία της σε ερώτηση δημοσιογράφου

Γούρλωσε τα μάτια της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι γριά, δεν μπορώ να κάνω κάποια συζήτηση!» - Ξέσπασε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την ηλικία της σε ερώτηση δημοσιογράφου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 στο θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσει την παράσταση "Εκατομμυριούχος" στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η ηθοποιός, λοιπόν, αφού παρακολούθησε το έργο, παραχώρησε μία συνέντευξη στις κάμερες.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, ωστόσο, την έκανε να αντιδράσει έντονα. Αυτή αφορά την ηλικία της. Η ίδια είναι πλέον 64 ετών και με αφορμή την στενή σχέση της με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ρωτήθηκε εάν θυμάται από μικρό παιδί την τραγουδίστρια, κάτι που ένιωσε πως ακούστηκε σαν η δημοσιογράφος να την είπε πολύ μεγάλη.

Δείτε επίσης: Το καυτό τσιφτετέλι της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Τι συνέβη στη συνάντηση Βίσση & Βανδή στο Hotel Ερμού

Η αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την ηλικία της σε ερώτηση δημοσιογράφου

«Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λόγω της σχέσης και της γνωριμίας που έχετε με τον πατέρα της, τη θυμάστε μικρό παιδί;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε συγκεκριμένα.

«Μικρό παιδί δεν τη θυμάμαι, δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών να τη θυμάμαι μικρό παιδί! Δεν μπορώ να κάνω κάποια συζήτηση…Τη θυμάμαι από τη στιγμή που ξεκίνησε, αν εννοείς αυτό. Τη θυμάμαι από την πρώτη φορά που τραγούδησε. Δεν ήταν μικρό παιδί, ήταν ολόκληρη κοπέλα, αλλά είναι απίθανη», απάντησε εκείνη.

Οι δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά την παράσταση

«Σήμερα είναι μια μέρα δικής μου προσωπικής χαράς και αποφάσισα να την πάρω όλη μόνη μου. Ούτε ο πατέρας μου ούτε ο σύντροφός μου ήρθαν για τους ίδιους λόγους. Είναι μία μέρα που θέλω να μοιραστώ την χαρά αυτή με την ομάδα που ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το έργο», δήλωσε στο Happy Day και όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε αν επηρεάστηκε από το γεγονός πως ο συνάδελφός της, Νίκος Κουρής, ετοιμάζεται να παντρευτεί (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες) και μπήκε σε σκέψεις για έναν δεύτερο γάμο, επισήμανε:

«Απαπα! όχι δεν το σκέφτομαι καθόλου. Άμα ήταν κάθε φορά που παντρευόταν κάποιος να σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ θα ήταν τραγικό». Πριν λίγο καιρό, βέβαια, δήλωνε άλλα (δείτε εδώ).