Με γκίζα μαλλιά και μούσι - Αυτός είναι ο "δάσκαλος" του Ρουκ Ζουκ

Επιτέλους φάνηκε το πρόσωπό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με γκίζα μαλλιά και μούσι - Αυτός είναι ο

Καθημερινά στις τρεις το μεσημέρι στο κανάλι του ΑΝΤ1, τα τελευταία έξι χρόνια - από το 2017, προβάλλεται το παιχνίδι Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς προσφέρει άφθονο γέλιο, ενώ μέσα από αυτό αναδείχθηκε και ένα άλλο πρόσωπο της "οικοδέσποινας" (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγησή της για την μητρότητα).

Σε αυτό πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο "δάσκαλος", η φωνή που διορθώνει κάθε φορά τους παίκτες όταν κάνουν λάθη και χειρονομίες που τους στερούν πόντους. Τόσα χρόνια, λοιπόν, κανείς δεν γνώριζε για ποιον πρόκειται. Το όνομά του, αλλά και η εικόνα του διέρρευσαν.

Αυτός είναι ο "δάσκαλος" του Ρουκ Ζουκ

Ο λόγος για τον Βασίλη Πανόπουλο, ο οποίος γεννήθηκε στο Ψάρι της Κορινθίας. Ο ίδιος έχει μεταπτυχιακό στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία, ενώ είναι και διδάκτωρ θεατρολογίας. Σήμερα, μάλιστα, είναι διευθυντής στα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Σημαντική είναι και η ενασχόλησή του με την μουσική. Έχει συνθέσει, συγκεκριμένα, μουσική για έργα των Ι. Καμπανέλλη, Μπ. Μπρεχτ, Ά. Τσέχοφ, Σέξπιρ, Γρ. Ξενόπουλου και Δ. Καπετανάκη, αλλά και για τραγωδίες του Ευριπίδη (Άλκηστις, Ορέστης) και του Αισχύλου (Πέρσες), οι οποίες παρουσιάστηκαν και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αβινιόν, το 2011, το 2012 και το 2014. Τέλος, έχει γράψει μουσική για το θέατρο για παιδιά σε έργα Αριστοφάνη, Σέξπιρ, Ε. Τριβιζά, Στ. Μιχαηλίδου, Σ. Ζαραμπούκα και Φρ. Σταθάτου. Για το έργο του έχει λάβει σημαντικά βραβεία και διακρίσεις!

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια στον αέρα του Ρουκ Ζουκ - Παίκτης την έβγαλε από τα ρούχα της και της ζήτησε συγγνώμη

Βασίλης Πανόπουλος δάσκαλος Ρουκ Ζουκ
Facebook / Βασίλης Πανόπουλος