Με μαύρη στενή ολόσωμη φόρμα σορτσάκι μετά το γυμναστήριο - Πανζουρλισμός στους δρόμους της Γλυφάδας με την εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη

Κορμάρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη μπορεί πριν από λίγες ημέρες να έφυγε για το βροχερό Λονδίνο συνεχίζοντας τις σπουδές της (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό σπίτι που μένει εκεί), ωστόσο επέστρεψε στην Αθήνα για λίγο καιρό, απολαμβάνοντας λίγο ακόμη χρόνο με την οικογένεια, τις φίλες και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Κι αν κάτι έχει κοινό με τον καλό της, αυτό είναι σίγουρα η αγάπη τους για την γυμναστική. Η νεαρή δεν ξεκουράζεται ποτέ, αφού καθημερινά πηγαίνει στο γυμναστήριο και ακολουθεί το πρόγραμμά της. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε να έχει αλλιώς αυτό το κορμί.

Η συγκλονιστική εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στους δρόμους της Αθήνας

Την Παρασκευή 3/11, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την επιστροφή στο σπίτι της από εκεί, φορώντας μία στενή ολόσωμη φόρμα σορτσάκι, που αναδεικνύει τέλεια την σιλουέτα της. Περπατούσε με χυμό στο χέρι και πιασμένα τα μαλλιά και όλα τα βλέμματα γυρνούσαν πάνω της (δείτε εδώ φωτογραφίες της με μαγιό).

Ο Μπισμπίκης με τους γονείς του και η Μελίνα μόνη στα μπουζούκια για τη Βανδή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο «Votanikos live stage», με τον Γιώργο Σαμπάνη στο πλευρό της. Δεν μας πιστεύετε; Μία βόλτα στα social, που πλημμύρισαν από σχόλια για τις στιλιστικές της επιλογές, είναι αρκετή.

Ντυμένη στα μαύρα και στα κόκκινα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των θαμώνων, αλλά και όσων έτυχε απλώς να πετύχουν τυχαία κάποια από τις φωτογραφίες της. Είχε ξεχωριστό λόγο να λάμπει; Προφανώς, αφού «ποδαρικό» τής έκανε την ίδια νύχτα η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, χωρίς τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον... χωρισμό τους), καθώς και ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης, που είχε τα γενέθλιά του εκείνο το βράδυ, γι' αυτό συνοδευόταν από τους αγαπημένους του γονείς.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στην πρεμιέρα της Βανδή, στην Ιερά οδό, με τους γονείς του - Σε άλλο τραπέζι, μόνη, η Μελίνα Νικολαΐδου

Βανδή Ιερά Οδό

Μελίνα Νικολαΐδη Δέσποινα Βανδή

Μάλιστα το ζευγάρι έφτασε μαζί στο νυχτερινό κέντρο, προσπαθώντας ωστόσο να διατηρήσει χαμηλό προφίλ, κι έτσι δεν είχαμε κάποια επίσκεψη από τον πρωταγωνιστή του «Σασμού» στη... σκηνή. Από την άλλη ωστόσο είχαμε πολλές αφιερώσεις από το πλευρό της Δέσποινας Βανδή, που γυρνούσε διακριτικά προς το μέρος του, και του χαμογελούσε. Φέτος κλείνουν δύο χρόνια μαζί, αλλά σε κάθε περίπτωση δείχνουν πως είναι καλύτερα από ποτέ μεταξύ τους!