Κώστας Τσουρός: «Βγαίνει πάντα ο Αντώνης Κανάκης ως πάπας... Είναι προκλητικό και ύποπτο!»

Τα αιχμηρά του σχόλια μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Βγαίνει πάντα ο Αντώνης Κανάκης ως πάπας... Είναι προκλητικό και ύποπτο!»

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε δηλώσεις σχετικά με το γεγονός πως στις εκπομπές πολλές φορές καλούν ανθρώπους που ξέρουν πως θα προκαλέσουν και έτσι θα κάνουν τηλεθέαση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Αχιλλέα Μπέο (δείτε εδώ την απάντηση στην καταγγελία της κόρης του για εκφοβισμό), κάτι που κατά τη γνώμη του είναι λάθος (δείτε εδώ αναλυτικά όσα ειπώθηκαν).

Τα λόγια του, λοιπόν, θέλησε να σχολιάσει ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του στο MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, το μεσημέρι της Κυριακής 5/11, λέγοντας πως δεν στέκουν ακριβώς όσα αναφέρει ο παρουσιαστής, διότι από τη στιγμή που και ο ίδιος από τις τα πρόσωπα αυτά κάνει νούμερα ουσιαστικά.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για τον Αντώνη Κανάκη

«Ποιος θα κρίνει ποιος είναι πολιτισμένος και ποιος δεν είναι; Δηλαδή ο Αντώνης Κανάκης κρίνει αν ένας άνθρωπος είναι ουσιαστικός και πολιτισμένος; Ο Αντώνης Κανάκης αναπαράγει στην εκπομπή του ό,τι γίνεται στην τηλεόραση. Και ο ίδιος χρησιμοποιεί για να κάνει νούμερα αυτά που κατακρίνει ότι κάνουν οι άλλοι στις εκπομπές τους.

Δεν έχω δει εγώ τον κύριο Κανάκη να καλεί στο Ράδιο Αρβύλα έναν "πολιτισμένο και ουσιαστικό άνθρωπο", για να γεμίσει την εκπομπή του. Δεν έχει αντιμετωπίσει έναν άνθρωπο απέναντί του όπως οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που δίνουν υλικό στην εκπομπή του για να σχολιάζει.

Δεν μπορεί να λες ότι "εγώ είμαι έξω από αυτό και να κατακρίνω όλους τους άλλους", ενώ κι εγώ ο ίδιος απ’ αυτό το ίδιο πράγμα κάνω τηλεόραση. Εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση, γι’ αυτό είπα ότι εκπλήσσομαι. Αλλά ο Αντώνης Κανάκης είναι ο Αντώνης Κανάκης, έχει την εμπειρία του. Κι αυτός όμως κρίνεται. Βγαίνει πάντα ο Αντώνης Κανάκης ως πάπας και λέει τι θα πρέπει να γίνεται στην τηλεόραση. Δεν είναι έτσι. Είναι λίγο προκλητικό και λίγο ύποπτο», είπε χαρακτηριστικά.