«Πήγαιναν σε συνεργάτες με μικρόφωνα και τους ρωτούσαν "Ήσασταν εσείς ο κακοποιητής της;"! Δεν είδα κανένα από αυτούς να...» - Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη

Μετά τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες του Πρωινού Καφέ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πήγαιναν σε συνεργάτες με μικρόφωνα και τους ρωτούσαν

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγες ημέρες είχε εμφανιστεί στο πλατό του MEGA, στην εκπομπή Ελένη, όπου και συζήτησε με την παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, για το bullying που αντιμετώπισε, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια εργασίας της στον χώρο της τηλεόρασης, εξηγώντας πως υπήρξε επίσημη διάγνωση της ίδιας με συναισθηματική κακοποίηση. Ήταν το 2008, συγκεκριμένα, όταν επισκέφθηκε ειδικό, στον οποίο εξομολογήθηκε όλα όσα πέρασε, ζητώντας απεγνωσμένα τη βοήθειά του, ώστε να ξεπεράσει τις κρίσεις που αντιμετώπιζε, αλλά και την κατάθλιψη στην οποία βυθίστηκε (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη).

Λίγο διάστημα μετά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media της, αποκαλύπτοντας όλα όσα γνώριζε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε η παρουσιάστρια την εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ (δείτε την εδώ), κάτι που συγκίνησε την Ελεονώρα Μελέτη και της απάντησε δημόσια μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram (δείτε το post).

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη μετά τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για την κακοποίηση στον Πρωινό Καφέ

Η ανάρτηση που έκανε, όμως, η δεύτερη δεν σχολιάστηκε στην τηλεόραση, γεγονός το οποίο παρατήρησε η οικοδέσποινα του Mega Καλημέρα και θέλησε να το επισημάνει, σαν παράπονο, μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Δευτέρας 6/11.

«Θυμάστε που είχα βγει στην Ελένη και είχα πει τα σχετικά; Θυμάστε που μετά υπήρχαν εκπομπές που αναζητούσαν να δουν ποιος είναι ο κακοποιητής; Πήγαιναν σε συνεργάτες με μικρόφωνα και τους έφερναν σε δύσκολη θέση και τους ρωτούσαν "Ήσασταν εσείς ο κακοποιητής της Μελέτη;". Δεν είδα κανέναν από αυτούς που είχαν πραγματικά ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης να παίζουν την ξεκάθαρη τοποθέτηση, την σερβιρισμένη απάντηση, που έδωσε στη συνέντευξή της η Κατερίνα. Δεν το έπαιξε κανείς», είπε χαρακτηριστικά.