Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόζαρε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και όλοι κοιτούσαν την τσάντα της - Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Που βρέθηκαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο όσο η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι (δείτε φωτογραφίες), ενώ μήνες αργότερα βάφτισαν και το γιο τους.

Η βάφτιση έγινε στα Νότια Προάστια και ήταν υπερπαραγωγή. Ειδικά η δεξίωση, αφού τραγούδησαν οι Μέλισσες, ενώ στον ουρανό έσκασαν δεκάδες πυροτεχνήματα με το ζευγάρι πάνω στην σκηνή να τα παρακολουθεί αγκαλιασμένο - δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Κωνσταντίνα και Βασίλης, θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - άλλωστε ο επιχειρηματίας δεν κάνει ποτέ δηλώσεις στις κάμερες - θέλοντας να την προστατεύσουν. Βέβαια, δεν διστάζουν να κάνουν διάφορες δημόσια εμφανίσεις.

Μπορεί να είναι σπάνιες, ωστόσο, όποτε κάνουν ποζάρουν μπροστά στους φωτογράφους!

Η νέα εμφάνιση Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο "Περιβόλι του Ουρανού" και να πίνουν το κρασί τους με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, πολλοί δεν μπορούσαν να πάρουν το βλέμμα τους πάνω από την τσάντα της. Πρόκειται για μια συγκλονιστική τσάντα του οίκου Prada που ήταν γεμάτη στρας και δύσκολα περνούσε απαρατήρητη.

Προς ενημέρωση σου κοστίζει 1.800 ευρώ! Δες την εδώ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τα ψώνια λίγες ημέρες πριν

Πριν από λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Ιταλία μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει μοναδικές φωτογραφίες από το ταξίδι της εκεί (δείτε εδώ).

Με την επιστροφή της Σπυροπούλου στην Ελλάδα τη βλέπουμε να επανέρχεται πολύ γρήγορα στην καθημερινότητά της και στο μεγάλωμα του γιου της.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια σε πρόσφατη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας να περπατάει ανέμελα στο δρόμο, με λευκό t-short, τζιν και πολλές σακούλες στα χέρια της από τα ψώνια, που έκανε.

Σπυροπούλου - ΒόλταΣπυροπούλου - Κέντρο