«Εγώ θα μιλήσω μαζί του όταν θα...» - Η απάντηση της Καινούργιου για την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από το Super Κατερίνα

«Στεναχωρήθηκα με την αιφνίδια αποχώρηση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ θα μιλήσω μαζί του όταν θα...» - Η απάντηση της Καινούργιου για την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από το Super Κατερίνα

Σούσουρο επικρατεί στα τηλεοπτικά πηγαδάκια μετά την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, Super Κατερίνα. O δημοσιογράφος δυο περίπου μήνες μετά την πρεμιέρα, πήρε την απόφαση να φύγει από την ομάδα με την είδηση να σκάει σαν "βόμβα".

Ο δημοσιογράφος την περασμένη εβδομάδα απουσίαζε από το πλατό, και ένα άλλο μέλος πήρε τη θέση του για σχολιασμό των θεμάτων της επικαιρότητας (δείτε εδώ).

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους λόγους που ο Χάρης Λαμπιδάκης υπέβαλε την παραίτηση είναι οι συχνές κόντρες, που βλέπουμε ανάμεσα στα μέλη της εκπομπής και η ένταση που επικρατεί στο πλατό. Γεγονός μάλιστα, που ανέφεραν και οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Σήμερα 6/11 ο δημοσιογράφος, αρκετές ημέρες μετά την κυκλοφορία της είδησης πως αποχωρεί από το Super Κατερίνα, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για τους λόγους αποχώρησης του - δείτε την ανάρτηση εδώ.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από την εκπομπή της

Μπορεί να άργησε, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί στην αποχώρηση του συνεργάτη της από το πλατό, μιλώντας μάλιστα με αιχμηρά λόγια κατά των εκπομπών που ανέφεραν πως ο Χάρης έφυγε λόγο τοξικότητας που επικρατεί στο πλατό αλλά και πίσω από τις κάμερες.

«Την Παρασκευή, αιφνιδίως για εμάς, αποχώρησε ο πολύ καλός μου φίλος - γιατί πραγματικά τον αγαπάω - και καλός μας συνεργάτης, ο Χάρης Λεμπιδάκης. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πρόπερσι για προσωπικούς του λόγους. Να πω ότι εμένα μου έστειλε ένα μήνυμα την Παρασκευή το πρωί, κάτι είχα καταλάβει ότι είχε δυσαρέσκεια από την εκπομπή, χωρίς να ξέρω τον λόγο. "Κατερίνα μου έχω πάρει μια απόφαση να αποχωρήσω μετά την εκπομπή" ήταν το μήνυμα. Του είπα κάτσε να το συζητήσουμε και του έστειλα κάποια φωνητικά τι είναι αυτό τελευταία στιγμή.

Ξαφνικά πάω να βγω στον αέρα, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι αιφνιδίως δεν θα βγει στην εκπομπή. Για να μη βγει κάποιος στην εκπομπή από την οποία πληρωνόμαστε, αμειβόμαστε, αυτή είναι η δουλειά μας, από αυτή ζούμε, θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας ή να είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό. Ρωτάω τους συνεργάτες μας αν έγινε κάτι στη σύσκεψη και μου είπαν όχι», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα.

«Γιατί προσπαθούσατε να βγάλετε το Θέμη Μάλλη ως τοξικό και ότι έχει να κάνει το κλίμα στην εκπομπή; Ο Χάρης έκανε ξεκάθαρα ένα ποστ. Κάτι δεν πάει καλά στο ρεπορτάζ που μεταδώσατε. Εγώ εδώ θα το σταματήσω. Χάρη μου να είσαι καλά. Εγώ θα μιλήσω μαζί του όταν θα περάσουν οι δύσκολες αυτές ημέρες. Στεναχωρήθηκα με την αιφνίδια αποχώρηση», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ALPHA.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως κάποιοι σχολίασαν πως ένας από τους λόγους αποχώρησης του ήταν ο ίδιος και η ένταση που υπάρχει εξαιτίας του στο πλατό.