«Θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι, ντροπή!» - Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου κατά του Περικλή Κονδυλάτου

«Παραπονιέται ότι δεν έχει χρόνο να μιλήσει στις εκπομπές, μια χαρά χρόνο έχεις...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι, ντροπή!» - Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου κατά του Περικλή Κονδυλάτου

Τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τα γυναικεία πρότυπα σε σχέση με τα κιλά είχε σχολιάσει ο Ετεοκλής Παύλου πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του Breakfast at Star και ο σχεδιαστής κοσμημάτων θέλησε να του απαντήσει προσωπικά, με τα λόγια του να προβάλλονται στον αέρα το πρωί της Δευτέρας 6/11.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, συγκεκριμένα, ανέφερε πως γυναίκες με περιττά κιλά δεν θα έπρεπε να δείχνουν τις κοιλιές τους και να διαφημίζονται (δείτε εδώ αναλυτικά), με τον Ετεοκλή Παύλου να λέει πως ντρέπεται για όσα άκουσε, δηλώνοντας εκνευρισμένος (δείτε εδώ το βίντεο με την αντίδρασή του).

Το ξεκαθάρισμα του Περικλή Κονδυλάτου και η απάντηση Παύλου - Χατζίδου για τα γυναικεία πρότυπα

«Ετεοκλή μου, εγώ δεν έκανα κάποιο σχόλιο για τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί. Κοιταξέ με, είμαι κι εγώ ένας διαφορετικός άνθρωπος κι εγώ έχω ακούσει σχόλια και έχω αισθανθεί ότι δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά και το σύνδεσες με το θέμα υγείας που μπορείς να έχεις. Ειλικρινά δεν ήταν σωστό να το συνδέσεις με αυτό το πράγμα. Συνδέεις ένα πρόβλημά σου με κάτι που είπα εγώ που είναι τελείως άσχετο. Ούτε εσένα είχα στο μυαλό μου, ούτε την κ. Μπάρκα, εγώ είπα γενικότερα τι μου αρέσει», είπε, λοιπόν, τότε ο Περικλής Κονδυλάτος στις νέες δηλώσεις του, εξηγώντας αναλυτικά στον παρουσιαστή τι εννοούσε.

«Θέλω να είμαι επιεικής επειδή μου απάντησε με τον τρόπο που μου απάντησε, δεν θέλω να τον βάλω απέναντι, αλλά θα τον βάλω λίγο. Περικλή, σε κοιτάω στα μάτια... Οτιδήποτε συμβαίνει είτε σε αφορά είτε όχι, από τη στιγμή που είσαι άνθρωπος και ζεις σε μία κοινωνία πρέπει να νιώθεις την ανάγκη να τοποθετηθείς από τη στιγμή που νιώθεις ότι θίγονται άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στο body shaming έγινε και δικό μου το θέμα και προσβλήθηκα κι εγώ προσωπικά και θέλω να σου πω όσον αφορά στο θέμα των διαφημίσεων, δεν προσπαθούν να σου επιβάλλουν κανένα πρότυπο, προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι κι αυτοί οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζήσουν. Έχει το ίδιο δικαίωμα στα όνειρα, όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος στον κόσμο. Το political correct που είπες σαν κάτι κακό που πρέπει να ξεπεράσουμε, δεν έχει βγει για να αλλάξει τη δική άποψη που την λες στην παρέα σου, έχει φτιαχτεί για να προστατεύσει όλους αυτούς που ένα σχόλιο μπορεί να τους επηρεάσει άμεσα και αρνητικά στην καθημερινότητά τους», απάντησε ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων έπειτα.

Και η Ελένη Χατζίδου δήλωσε με τη σειρά της: «Κάθε φορά που μιλάει ο Περικλής Κονδυλάτος βάζει και καινούρια πράγματα στο τραπέζι. Εντωμεταξύ παραπονιέται ότι δεν έχει χρόνο να μιλήσει στις εκπομπές, μια χαρά χρόνο έχεις και πολύ χρόνο έχεις και θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι σε τέτοιες δηλώσεις, όπως σαν αυτή που έκανε, πέρα από όλες τις υπόλοιπες, για τη χυδαιότητα των κοριτσιών που ντύνονται έτσι. Είναι αυτοί όλοι που όταν θα πάει μια κοπέλα και θα πει "με πείραξαν, με κακοποίησαν", θα ρωτήσει “τι φορούσες;”. Ντροπή! Καλύτερα να μην έχεις χρόνο να συζητάς για τέτοια πράγματα, ας μιλάς για το έργο σου».