Γιώργος Αγγελόπουλος: Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο της μητέρας του - Συνεχώς στο πλευρό του η εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση

Βίντεο μέσα από την εκκλησία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο της μητέρας του - Συνεχώς στο πλευρό του η εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση

Βαρύ ήταν το κλίμα στο μνημόσυνο που έγινε για τις 40 ημέρες από την ημέρα που η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έφυγε από τη ζωή. Η κ. Ουρανία μετά από μια πολύ δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, δυστυχώς έφυγε από την ζωή, με τον επιχειρηματία και τον αδερφό του να πενθούν τον ξαφνικό χαμό της μητέρας τους (δείτε εικόνες από την κηδεία).

Την Κυριακή 5/11 λοιπόν, παρουσία περίπου 100 ατόμων έγινε το μνημόσυνο στη μνήμη της. Η Δήμητρα Βαμβακούση μάλιστα ήταν συνεχώς στο πλευρό του συζύγου της, ενώ μαζί τους ήταν και η μητέρα της εγκυμονούσας. Στην συνέχεια, ακολούθησε καφές στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Πλάνα από το μνημόσυνο πρόβαλλε σήμερα Δευτέρα 6/11 η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.

Βίντεο από το μνημόσυνο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Να σημειώσουμε πως παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Δήμητρα Βαμβακούση βιώνουν όμορφες στιγμές στην προσωπική τους ζωή, αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Την Πέμπτη (26/10) το ζευγάρι είχε τη χαρά να ζει μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς η αθλήτρια γιόρταζε το όνομά της. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισε με μια ανάρτηση να της ευχηθεί δημόσια (δείτε εδώ), ωστόσο στη συνέχεια ήρθα και μία νέα, ανατρεπτική ανάρτηση.

Με δύο φωτογραφίες στο instagram ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση ανακοίνωσαν ουσιαστικά τα ευχάριστα, αυτά που εμείς από το Youweekly.gr σας είχαμε μεταφέρει πρώτοι! Με δύο πιπίλες λοιπόν το ζευγάρι άφησε να εννοηθεί, πως περιμένουν το μωράκι τους να έρθει στη ζωή.

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει.
Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στα social media.