«Ποτέ δεν λέω ποτέ...» - Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για το ενδεχόμενο παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής

Τι είπε για τη συνεργασία της με την Κάτια Δανδουλάκη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ποτέ δεν λέω ποτέ...» - Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για το ενδεχόμενο παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής

Για το πως διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα καθώς και για την σχέση και τη συνεργασία της με την Κάτια Δανδουλάκη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 6/11, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής.

Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για το ενδεχόμενο παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής

«Η αναγνωρισιμότητα δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο στην προσωπική μου ζωή, ίσως μόνο αρνητικό. Στην επαγγελματική ναι χρειάζεται. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση αρκετές φορές εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα ήταν με έναν φίλο μου που ήταν πολύ άρρωστος και του ζητούσαν στο νοσοκομείο να πει αστεία» ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: «Ήταν ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη του Φιλιππίδη...» - Όλα όσα εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τη δίκη και το θέατρο

«Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ιδανικός συνεργάτης. Όταν μιλάς για εκείνη, ακούγονται όλα υπερβολικά αλλά είναι όλα αλήθεια» ανεφερε μιλώντας για τη συνεργασία τους.

«Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Για το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν λέω ποτέ. Μπορεί να προκύψει κάτι που να με ενδιαφέρει» είπε στο τέλος η ηθοποιός για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της

Η εξομολόγηση της για την ψυχοθεραπεία

Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και έχω κάνει και τώρα. Είναι κάτι που το το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα. Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίσω να το δουλεύω.