«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι, άκουγα τον λυγμό σου...» - Η συγκινητική & μακροσκελής ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου

Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, για την οικογένεια της Δανάης Μπάρκα, καθώς η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, έχει τα γενέθλιά της. Η σπουδαία ηθοποιός κλείνει τα 54 και η αγαπημένη της κόρη θέλησε να της ευχηθεί μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές κοινές φωτογραφίες τους και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, μιλώντας για όλα όσα τις έχει προσφέρει από μικρό παιδί και για τις δύσκολες στιγμές που μπορεί να έχουν περάσει ή να της έχει συμπαρασταθεί (δείτε για παράδειγμα την ιστορία του πίσω από την κατάψυξη ωαρίων της).

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου

«(Να) σε χαίρομαι!!

Σε χαίρομαι γιατί έχεις ένα μαγικό τρόπο να μετατρέπεις τα άσχημα σε ωραιά.

Σε χαίρομαι γιατί μέσα από τα αποκαΐδια σου όσες φορές έχει χρειαστεί, βρήκες πρόσφορο έδαφος και φύτεψες φως και χαρά.

Σε χαίρομαι γιατί δεν γεμίζεις μόνο θέατρα τοοοοσα χρόνια,αλλά χαρές στις καρδιές τόσων ανθρώπων που το είχαν ανάγκη και θυμάμαι σαν τώρα να μιλάς με αγνώστους -ώρες ατέλειωτες απλώς επειδή σου εμπιστεύτηκαν ένα προβλημα τους κι έψαχνες λύση σα να ήταν δικό σου.

Σε χαίρομαι γιατί όσο κι αν σε πληγώσει οτιδήποτε,η αγκαλιά σου δεν μαυρίζει ποτέ κι είναι πάντα το πιο λαμπερό καταφύγιο για όσους αγαπάς.

Σε χαίρομαι γιατί όσα κι αν έχουμε ζησει αυτά τα 30 χρόνια μαζι,που μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε, δεν τα άφησες ποτέ να μας αποδυναμώσουν αλλά φρόντιζες να κοιτάμε πάντα μπροστά και να τα καταφέρνουμε.

Σε χαίρομαι γιατί δεν θυμίζεις σε τίποτα κανέναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο.

Σε χαίρομαι γιατί δεν πτοήθηκες ποτέ,όσες φορές κι αν βρέθηκες μπροστά από ένα τεράστιο βουνό με αγωνίες & ανασφάλειες.

Σε χαίρομαι γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι του πρώτου μας σπιτιού που δεν είχες δωμάτιο γιατί είχε μόνο ένα και το είχες φτιάξει για μένα,και άκουγα τον λυγμό σου κι εσυ νόμιζες ότι κοιμάμαι και προσπαθούσα να καταλάβω τι σε απασχολεί και παρόλα αυτά κάθε πρωί εσυ με ξυπνούσε σ με τραγούδια και χαμογελα.

Δεν ξέρω γιατί έκλαιγες τότε,δεν ξέρω γιατί αισθάνεσαι ενοχές όπως λες,δεν ξέρω γιατί κάποιες στιγμές θεωρείς ότι δεν έχεις υπάρξει "καλή"μαμά…ξέρω μόνο ότι εγώ κλαίω από ευτυχια που μεγαλωσα δίπλα σου,κοντά σου,μαζί σου. Κλαίω από χαρά που τις πιο άσχημες εμπειριες τις ζωής μας με έχεις μάθει να τις διακωμωδώ και να κρατάω τα όμορφα. Κλαίω από ευτυχία που λέω εσένα "μαμά". Κλαίω από ευτυχία που θα λέω σε όλη μου την ζωή ότι είμαι η «κόρη της Βίκυς».

Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω. Να σε χαίρεσαι,να σε αγαπάς και να είσαι περήφανη για σένα. Είσαι μια σπουδαία υπέροχη μαμά,ίσως η καλύτερη του κόσμου..όχι γιατί τα έκανες όλα σωστά, αλλά γιατί με αγαπάς, κι εγώ πάντα αυτό ήθελα…να με αγαπάς», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Όταν έμεινα έγκυος στη Δανάη, σκεφτόμουν να μη συνεχίσω την κύηση...» - Συγκλονίζει η Βίκυ Σταυροπούλου

Αυτός είναι ο πατέρας της παρουσιάστριας και πρώην σύζυγος της ηθοποιού

Η Δανάη Μπάρκα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με το χαμόγελο να μη φεύγει ποτέ από τα χείλη της και τη διάθεσή της να είναι πάντα ανεβασμένη!

Άλλωστε όπως λένε δεν είχε, που να μοιάσει, μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένας εξίσου φωτεινός άνθρωπος, που πάντα γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων, που είναι δίπλα της.

Μαμά και κόρη αν της βάλεις δίπλα δίπλα μοιάζουν πολύ, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα έχει στοιχεία και από τον πατέρα της, Κύριο Νώντα, τον οποίο δε βλέπουμε συχνά, ωστόσο μια παλιότερη ανάρτηση στης παρουσιάστριας μας δείχνει την ομοιότητά τους.

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Πηγή: Facebook