Παρασκευή Κερασιώτη: Το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά το GNTM

Αφού έφυγε από το σέρβις...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Παρασκευή Κερασιώτη μετά το τέλος του "GNTM" και το εκπληκτικό της φινάλε, αφού ήταν μία από τους τρεις φιναλίστ, παράλληλα με την ενασχόλησή της με το χώρο του μόντελινγκ, δούλεψε ως σερβιτόρα.

Ένα από τα περασμένα καλοκαίρια, ήταν ιδιαίτερο και με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς το όνομά της έχει ακουστεί έντονα μετά από τον σάλο που προκλήθηκε αφού αποκαλύφθηκε πως η ίδια δούλεψε ως σερβιτόρα σε κατάστημα εστίασης στην Μύκονο.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε πάρει θέση τότε και είχε εκφράσει την ενόχλησή της σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια που δεχόταν. Πλέον, το μόνο που νοιάζει το νεαρό μοντέλο είναι το επόμενο βήμα της στην ζωή της. Κάτι που δεν άργησε να κάνει και το οποίο ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Παρασκευή Κερασιώτη
Instagram/ Παρασκευή Κερασιώτη

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Παρασκευής Κερασιώτη

Όπως αποκάλυψε η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με το χώρο της μόδας, αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που την έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν. Αφήνοντας το χώρο της εστίασης πίσω της, πλέον θα έχει μία ενεργό συμμετοχή στην παραγωγή ενδυμάτων.

Η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο TikTok:

«Αυτό είναι το προφίλ για τα ρούχα που ετοιμάζω θέλω την αγάπη σας εδώ θα τα βλέπετε όλα και στο δικό μου το προφίλ .Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη έχω πάρα πολύ άγχος για το αν θα πάει καλά ζούμε σε δύσκολες εποχές για να τα καταφέρω κάνω και δεύτερη δουλειά εύχομαι να πάει καλά χρειάζονται πολλά τα οποία εγώ δεν τα εγώ αυτή τη στιγμή έχω πολύ πίστη υπομονή και επιμονή όμως .Είμαι εδώ για να σας λέω συνέχεια να κυνηγάτε τα όνειρα σας».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Άγριο ξέσπασμα για την καταγωγή της

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το ριάλιτι μοντέλων "GNTM", όπου είχε καταφέρει να φτάσει αρκετά μακριά. Η ίδια μπορεί να έφτασε μέχρι την πηγή και να μην ήπιε νερό όμως επειδή άφησε το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι, ο κόσμος την αγάπησε ιδιαίτερα καθώς η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή.

Πλέον η Παρασκευή Κερασιώτη έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει τον χώρο του μόντελινγκ μέχρι να ολοκληρώσει τους στόχους της μιας και είχε προκληθεί ένας μεγάλος ντόρος για το γεγονός ότι η ίδια δουλεύει και ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί στην Μύκονο.

Βέβαια, η απήχηση που έχει στα social media είναι μεγάλη αφού πέρα από τις δουλειές που έχει κάνει ως μοντέλο δημοσιεύει και προσωπικές της στιγμές αλλά και μιλάει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια αυτή τη φορά και έχοντας ελεύθερο χρόνο επέλεξε να κάνει ένα Q&A στο Instagram. Μάλιστα, ανάμεσα στα ερωτήματα που δέχτηκε, λοιπόν, ήταν και αυτό που αφορούσε στον ρατσισμό που έχει βιώσει. Τότε, η Παρασκευή Κερασιώτη έγραψε:

“Γενικά έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, που δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τον λόγο και είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Αγαπάω και εμένα και την καταγωγή μου και αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη