«Και εγώ ήθελα να με πάει το παιδί μου στην εκκλησία, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

«Όταν βλέπουμε ένα ζευγάρι, το οποίο είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Και εγώ ήθελα να με πάει το παιδί μου στην εκκλησία, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός, Νίκος Κουρής στην Ελένη Μενγάκη και την εκπομπή "Ελένη" (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), η Ελεωνόρα Μελέτη έκανε ένα σχόλιο στον αέρα του "Mega Καλημέρα", αποκαλύπτοντας κάτι σημαντικό για την προσωπική της ζωή.

Η αποκάλυψη της Ελεωνόρας Μελέτη για την προσωπική της ζωή

«Όταν βλέπουμε ένα ζευγάρι, το οποίο είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί, το ρωτάμε πιο είναι το μυστικό του γάμου, το έκανε και χθες, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας στον Άδωνη Γεωργιάδη (δείτε εδώ τι είπε). Εγώ λέω να πάμε να ρωτήσουμε όλοι τον Νίκο Κουρή, ο οποίος ξυπνάει ένα πρωί και συνειδητοποιεί στα 18 χρόνια με τη σύντροφό του, ότι έχει έρθει η ώρα να παντρευτούνε. Τι είναι αυτό που σε κάνει να θες να παντρευτείς μετά από 18 χρόνια;», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Να σε πάει το παιδί σου στην εκκλησία, τι ωραίο! Και εγώ αυτό ήθελα, αλλά μου το χάλασε ο άνδρας μου στα 7 χρόνια, δεν μπορούσε να περιμένει λίγο; Και τι ωραίο που πάνε οι γονείς ένα πρωί στο παιδί τους και τους λένε, αγάπη μου αποφασίσαμε με τη μαμά σου να παντρευτούμε», ανέφερε για την προσωπική της ζωή.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μελέτη για τον σύζυγο και το παιδί της

«Ιστορίες καλοκαιριού… Πρότεινα στην Αλεξάνδρα να πάρουμε μια αποχή να πάμε για ψάρεμα. Η συμφωνία ήταν πως αν πιάναμε ψαράκι θα το επεξεργαζόμασταν λίγα δευτερόλεπτα κ μετά πάλι θα το ρίχναμε στο νεράκι. Ψαρέψαμε ένα …δαχτυλίδι! Ψεύτικο. Από εκείνα που αγοράζεις στα παζάρια. Τι ιστορία να έχει και αυτό?

Της είπα πως θα ζητούσαμε από το μπαμπά να πάμε για ψάρεμα γιατί εκείνος σίγουρα θα ήταν καλύτερος. Η Αλεξάνδρα το ζήτησε κ ο Θοδωρής λίγη ώρα μετά είχε αγοράσει καλάμι κ δόλωμα γαρίδας. Δεν είχαν καλή ψαριά αλλά η εικόνα ήταν μεγάλο κελεπούρι. Την ερωτεύτηκα κ την ανεβάζω.

Ζήλεψα τον αυθεντικό ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας, τη πηγαία χαρά της σε κάθε δευτερόλεπτο μιας νέας ανακάλυψης του όμορφου κόσμου.

Σήμερα έμαθε για τα «μπομπόλια» και «τις σαλιάρες», κ κάθε φορά που επεξεργαζόμασταν έναν αχινό ή καβουράκια γινόμουν κ εγώ 5,6,7 ξυπόλυτη, κατάξανθη με τα φανταστικά μαγιώ μου, να πλάθω ψωμοτύρι κ να ρίχνω πετονιά στο μώλο της Αγίας ευφημίας.

Δεν είχα ψαρέψει ποτέ ούτε το παραμικρό ψαράκι, μπορούσα όμως με μοναδική δεξιότητα να πιάνω με τη χούφτα μου μικρά διάφανα γαριδάκια που κολλούσαν στα τοιχώματα του μώλου. Χανόμουν κ γώ μαζί τους όταν τα έριχνα πάλι πίσω στο νερό, φτιάχνοντας τις πιο ευφάνταστες ιστορίες του δικού μου βυθού. Τα θυμάμαι όλα ακόμα. Ελπίζω κ η Αλεξάνδρα στα 44 της να θυμάται επίσης…»

Την ανάρτηση συνόδευαν οι εξής φωτογραφίες: