«Λόγω ελλείψεως οικογένειας...»: Στη δημοσιότητα η χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου - Η Εριέττα Κούρκουλου ανάμεσα στους κληρονόμους

Αναλυτικά τι γράφει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Εδώ και αρκετές ημέρες λεγόταν πως η Μαίρη Χρονοπούλου έχει μια δεύτερη διαθήκη την οποία είχε γράψει η ίδια το 2019. Λίγες ημέρες λοιπόν μετά το άνοιγμα της πρώτης που συντάχθηκε (δείτε ποιοι είναι οι κληρονόμοι), βγήκε στη δημοσιότητα και η δεύτερη.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρώην σύντροφός της Νίκος Σταγόπουλος - μιλώντας στην ON time και τη Σάσα Σταμάτη - ο οποίος έχει φωτογραφία της από την πρώτη σελίδα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη διαθήκη γράφτηκε από την ίδια το 2019 και στον ίδιο την έδειξε το 2020.

Ανάμεσα στους κληρονόμους βρίσκεται η Εριέττα Κούρκουλου αλλά και το "Σπίτι του Ηθοποιού". Από εδώ και στο εξής λοιπόν, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα σχετικά με το πως θα μοιραστεί τελικά η περιουσία της.

Αποκαλύψεις για τη δεύτερη - χειρόγραφη - διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου

«Είχαμε πάει σπίτι της με φιλικό της ζευγάρι, τον Ανδρέα και τη Νανά Ανδριανοπούλου, για να δούμε πώς είναι κι αν χρειάζεται κάτι, γιατί εκείνο το διάστημα δεν ήταν και πολύ καλά. Φοβόμασταν μήπως συμβεί κάτι σοβαρότερο και είχαμε πει να γίνει μια επιτροπή φίλων, που να μπορεί να αποφασίσει, αν η ίδια δεν ήταν σε θέση να πάρει αποφάσεις για την υγεία της. Μήπως χρειαστεί κάποια επέμβαση ή κάποιο νοσοκομείο ή ίδρυμα αποκατάστασης.

Εγώ έμεινα κάποιες ώρες παραπάνω. Κουβέντα στην κουβέντα, κι εκεί που μιλούσαμε, μου λέει η Μαίρη "άνοιξε εκείνο το συρτάρι και πάρε ένα γκρι ντοσιέ". Άνοιξε το ντοσιέ και μου έδωσε την ιδιόχειρη διαθήκη της, την οποία είχε συντάξει λίγους μήνες νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2019, και όπου αναφερόταν και στις επιθυμίες της, αλλά και σε πρόσωπα που δεν αναφέρονταν στη διαθήκη που είχε κάνει σε συμβολαιογράφο το 2013 και την οποία αναθεώρησε το 2016, όταν μεταβίβασε τη μονοκατοικία στην Παιανία, με το κτήμα και το διαμέρισμα στα Πατήσια, στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Αυτή τη χειρόγραφη διαθήκη μού ζήτησε να τη φωτογραφίσω, την πρώτη σελίδα. Σε αυτή αναφέρεται στην Άννα Φόνσου και στο “Σπίτι του Ηθοποιού”, όπου ήθελε να αφήσει κάτι, καθώς και στον Σπύρο Μπίμπιλα και στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, όπου επίσης άφηνε χρήματα, αλλά και στην Εριέττα Κούρκουλου και συγκεκριμένα στο ίδρυμά της για τα ζώα, όπου κι εκεί ήθελε να αφήσει κάτι συμβολικό», αποκάλυψε ο Νίκος Σταγόπουλος, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως θέλει ανάμειξη στην διαθήκη και πως αν του έχει αφήσει κάτι εκείνος δεν θα το δεχτεί αλλά θα το παραχωρήσει με τη σειρά του στο "Σπίτι του Ηθοποιού".

Να σημειώσουμε πως καλός φίλος της είχε κάνει μια ανατρεπτική μαρτυρία για την δεύτερη αυτή διαθήκη, ενώ άφησε υπόνοιες για την διάρρηξη - δείτε την συνέντευξη του στο Super Κατερίνα.

Μαίρη Χρονοπούλου δεύτερη διαθήκη