«Χαίρομαι που σκίζετε χωρίς εμένα...» - Η απρόσμενη "εισβολή" της Ελένης Καστάνη στο πλατό του Breakfast@star

Ο ενθουσιαμός της παρουσιάστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Χαίρομαι που σκίζετε χωρίς εμένα...» - Η απρόσμενη

Μια απρόσμενη "εισβολή" δέχτηκαν ο Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η συνεργάτες τους στο πλατό της εκπομπή Breakfast@star. Η Ελένη Καστάνη, η οποίο συμμετείχε πέρυσι στην εκπομπή, επίσκεφτηκε το πρωί της Τρίτης 7/11, τα παλιά της λημέρια (δείτε εδώ τον λόγο που αποχώρησε).

Η απρόσμενη "εισβολή" της Ελένης Καστάνη στο πλατό του Breakfast@star

«Μία καλημέρα να μας πει, δεν την βλέπουμε και κάθε μέρα. Έλα Έλα» είπε ενθουσιασμένη η Ελένη Χατζίδου όταν είδε την ηθοποιό.

«Σκίζετε και σας παρακολουθώ. Ήμασταν στην Θεσσαλονίκη. Ήμουν στην Σταματίνα μόλις τώρα.Παίζουμε Θεσσαλονίκη με το "Έκτο Πάτωμα". Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή. Σκίσαμε! Σας αγαπώ και χαίρομαι και που σκίζετε χωρίς εμένα. Να συνεχίζετε έτσι, πάντα τέτοια.» ανέφερε η Ελένη Καστάνη

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συνέντευξη της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Εγώ πέρασα καταπλητικά στο Breakfast@star που ήμουν πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο και το πρωινό ξύπνημα, είναι δύσκολο το ζωντανό και επειδή τώρα εμένα για χρόνια που πρότειναν αυτό το πράγμα, το να είμαι σε πρωινό, σεγκεκριμένα, και εγώ πάντα αρνούμουν. Πέρυσι λοιπόν έτυχε σε μια στιγμή της ζωής μου που είχα ανάγκη τη χαρά που φέρνει το πρωινό και είπα το ναι. Πραγματικά μου έκανε καλό. Μπορεί αν το δοκίμαζα ξανά αλλά δεν θεωρώ ότι μπορούμε όλα να τα "σφάζουμε και να τα μαχαιρώνουμε". Ούτε εμείς οι ηθοποιοί μπορούμε να τα κάνουμε όλα, ούτε οι άλλοι που δεν είναι μπορούν να κάνουν τους ηθοποιούς.» τόνισε μεταξύ άλλων.