«Εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη...» - H απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Νανά Παλαιτσάκη

Τι είπε ο παρουσιαστής

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη...» - H απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Νανά Παλαιτσάκη

Την δική του απάντηση έδωσε το πρωί της Τρίτης 7/11, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, στην Νανά Παλαιτσάκη για τις δηλώσεις που έκανε για τον παρουσιαστή νωρίτερα την ίδια μέρα, μέσα από το Mega Καλημέρα.

Η Νανά Παλαιτσάκη εξέφρασε τη δυσαρέσκεια και χαρακτήρισε ντροπή αυτό που έκανε η εκπομπή στον Ανδρέα Μικρούτσικο, δηλαδή να τον υποβάλει στην διαδικασία να παρακολουθήσει και να έρθει σε αντιπαράθεση με τον τράπερ στον αέρα της εκπομπής που συμμετέχει.

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο.» ανέφερε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ πως διαδραμτίστηκε όλο το σκηνικό).

H απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Νανά Παλαιτσάκη

Αφορμή για την τοποθέτηση του παρουσιαστή, στάθηκε, ο σχολιασμός για ένα βίντεο που θα προβαλλόταν στον αέρα της εκπομπής, στο οποίο ο Mente Fuerte, έλεγε την άποψή του για τον Light, ο οποίος διατηρεί κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Τον λόγο πήρε πρώτη η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αρχικά ανέφερε: «Ανδρέα μου μεταφέρονται διάφορα ότι σε φέρνω σε δύσκολη θέση σε αυτή την εκπομπή όταν μιλάμε για τον Light. Σε φέρνω σε δύσκολη θέση; Μου το μετέφεραν.»

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Το είδα και μάλιστα πήρα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για να του πω ακριβώς το αντίθετο. Όταν παίζεται ένα βίντεο, στο οποίο σίγουρα δεν είμαι ενημερωμένος και ο Στέφανος ξέρει ότι εγώ δεν ενημερώνομαι για τα θέματα.»

«Και ότι με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν δω το βίντεο. Όταν πάω στο σπίτι μου και ανοίξω το κινητό μου θα μου βγει 35 φορές στην μούρη. Και δεν είμαι και ο άνθρωπος των δικτύων, φαντάσου να ήμουν κιόλας. Εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη, και δεν τη συσκευάζω, ούτε τη διαδκευάζω. Είναι το καλύτερο να το παίζεις και να βλέπεις τη φυσική μου απάντηση, έστω και αν μερικές φορές θυμώνω» κατέληξε.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του: